NOVA TV
TRAGIČNI ODLAZAK

Shrvani Marko Ciboci oprostio se od plesne partnerice koja je preminula u nesreći na Pelješcu

Ruskinja Polina Golubeva bila je među četvero putnika u BMW-u koji je sletio u more na trajektnom pristaništu na Pelješcu i jedina se nije uspjela izvući iz automobila.

Ruskinja Polina Golubeva bila je među četvero putnika u BMW-u koji je sletio u more na trajektnom pristaništu na Pelješcu i jedina se nije uspjela izvući iz automobila.

U nedjelju je u prometnoj nesreći na trajektnom pristaništu na Pelješcu poginula ruska plesačica Polina Golubeva. Bila je među četvero putnika u BMW-u koji je sletio u more i jedina se nije uspjela izvući iz automobila. Vozač je kasnije ispričao kako je mislio da je na putu za Pelješki most, a policija je utvrdila da je bio alkoholiziran i uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

image

Polina Golubeva

JAKOV PRKIć CROPIX

Ruskinja Polina u Hrvatsku se doselila prije 20 godina, a iako je bila diplomirana pravnica najviše se proslavila svojim zavidnim plesačkim talentom. Golubeva je bila reprezentativka Hrvatske u akrobatskom plesu i dugogodišnja plesna partnerica Marka Cibocija, člana žirija u showu "Ples sa zvijezdama". Nakon što je vijest o njezinoj smrti potresla javnost, Marko se oglasio na društvenim mrežama uz niz zajedničkih fotografija s Polinom, posvetivši joj emotivni status.

"Prije nekoliko sati imali smo emisiju "Plesa sa zvijezdama" na temu ljubavi. Sjedio sam u stolici i razmišljao kako je život lijep i kako je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih si bila ti! Manje od 24 sata kasnije ostavila si nas s velikom, velikom rupom u našim srcima i životima. Zajedno smo stvarali našu prošlost od padova i uspona i nismo je htjeli mijenjati ni za što na ovom svijetu! Ti ćeš i uvijek ljubazno i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku, veliku rupu u našim životima, znam da je Nebo dobilo još jednog anđela koji će se brinuti za nas i čak odande ćeš reći ‘Marko zašuti!‘ Znam da nas nisi napustila, još uvijek si tu s nama i uvijek ćeš biti moja krasivaya devusha (lijepa djevojka). Zauvijek tvoj plesni partner", napisao je Ciboci.

Linker
26. travanj 2024 15:19