NJEMU 4, NJOJ 3

Stigla prinova u obitelj Todorić: Ante i Petra dobili djevojčicu, otkriveno i ime

U godini u kojoj su proslavili četvrtu godišnjicu ljubavi, Ante Todorić i Petra Kaćunko dobili su i dijete - njegovo četvrto, a njeno treće.

Ante Todorić i Petra Kaćunko jučer su dobili prvo zajedničko dijete, a kako je otkrila ponosna teta Iva Todorić za 24sata rodila se djevojčica kojoj su roditelji odabrali ime Pia. Da stiže prinova u obitelj ekskluzivno su otkrili za Gloriju u svibnju ove godine, nedugo nakon što su predstavili svoj zajednički projekt - agenciju Regent Real Estate za posredovanje u prodaji luksuznih nekretnina.

image
MATEA SMOLČIĆ SENČAR

"Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana. Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje", otkrila je tada Petra Kaćunko, dodajući da je puno lakše smisliti ime za prvo dijete nego za treće ili četvrto.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ljeta 2019., vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb - Split, a onda su se odlučili za zajednički život u Kulmerovim dvorima, obiteljskom domu obitelji Todorić, a Petra se u Zagreb doselila s dvoje djece iz prvog braka.

Linker
16. travanj 2024 17:00