Iznenađenje

Stiže još jedna beba u obitelj oskarovca! Najljepšu vijest glumica je otkrila na crvenom tepihu

Četrdesetdevetogodišnji glumac Joaquin Phoenix i njegova 11 godina mlađa zaručnica u kolovozu 2020. postali su roditelji dječaka Rivera, a uskoro će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana.

Oskarovac Joaquin Phoenix i njegova dugogodišnja zaručnica, glumica Rooney Mara, uspjeli su ponovno iznenaditi mnogobrojne obožavatelje najljepšom mogućom vijesti - da će njihova obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana. Da je drugi puta u blaženom stanju glumica je otkrila pojavivši se na premijeri svog novog filma "La Cocina" na Berlinaleu. Mara je na crveni tepih stigla u crnoj predimenzioniranoj haljini bez naramenica koja je isticala njezin već poveći trudnički trbuh odajući time da beba stiže uskoro. Iako oduvijek čuva svoju privatnost pa stoga nije željela otkrivati više informacija o svojoj trudnoći, kao ni spol bebe koja im stiže, glumica je ipak pozirala fotografima želeći očito ovjekovječiti svoj dolazak na crveni tepih u drugom stanju kako bi svom djetetu jednog dana mogla pokazati fotografije kao uspomene.

image

Mara je na crveni tepih stigla u crnoj predimenzioniranoj haljini bez naramenica koja je isticala njezin već poveći trudnički trbuh

NICOLE KUBELKA/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA

Svog prvog sina Rivera par je dobio u kolovozu 2020. godine, a i prvu trudnoću dugo su tajili od javnosti. Da je Mara trudna otkrilo se tek u šestom mjesecu trudnoće, no prvu trudnoću bilo im je puno jednostavnije "sakriti" od javnosti jer je u to doba vladala pandemija pa glumica gotovo da i nije izlazila iz svog stana u Los Angelesu, a kad bi to i učinila nosila bi ležernu, široku odjeću zbog koje nitko nije posumnjao da je beba na putu.

image

Glumica je pozirala fotografima želeći ovjekovječiti svoj dolazak na crveni tepih u drugom stanju

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Da je Joaquin Phoenix postao otac javnosti je prvi otkrio redatelj Victor Kossakovsky na Filmskom festivalu u Zurichu 2020. nakon projekcije filma "Gunda", na kojem je Joaquin bio izvršni producent. "Usput je upravo dobio dijete... Prekrasnog sina koji se zove River", rekao je redatelj publici nakon projekcije filma. Njihov sin je dobio ime po Joaquinovom pokojnom bratu, koji je tragično umro od predoziranja drogom 1993. kada je imao samo 23 godine. Joaquin i Rooney službeno su objavili rođenje svog prvorođenčeta tek dva mjeseca kasnije.

image

Zaručnici na dodjeli Oscara 2020. godine

VALERIE DURANT/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA VALERIE DURANT/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Inače, par se upoznao na setu filma "Her" Spikea Jonzea koji je objavljen 2013. godine, no izlaziti su počeli 2017. godine dok su snimali "Mariju Magdalenu". U intervjuu za Vanity Fair glumac se jednom prilikom dotaknuo početka ljubavi s kolegicom. Rekao je da je bio uvjeren kako joj nimalo nije sjeo, dapače, imao je dojam da ga Rooney prezire. Tek kasnije je shvatio da je glumica samo sramežljiva. "Ona je jedina djevojka kojoj sam se udvarao preko društvenih mreža. Bili smo prijatelji. Slali smo si mailove. To nikada prije nisam radio", rekao je Phoenix. Par se sredinom 2019. godine i zaručio nakon tri godine veze, a Rooney je Joaquina pratila i na dodjelu Oscara, kojeg je osvojio za ulogu u "Jokeru".

image
AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA AVALON.RED/AVALON/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 10:13