Uznemirila ga je

Zaluđena obožavateljica Harryju Stylesu poslala 8000 pisma pa završila iza rešetaka

Myra Carvalho (35) završila je u pritvoru nakon što je uhodila popularnog pjevača, a sada joj je izrečena zabrana prilaska u trajanju od deset godina.

Da obožavatelji nekad doista znaju otići predaleko potvrđuje i primjer Myre Carvalho, 35-godišnje Brazilke koja je zbog uhođenja pjevača Harryja Stylesa završila iza rešetaka. Na sudu je priznala da je glazbeniku poslala 8000 pisama na njegovu kućnu adresu u manje od mjesec dana. Prema pisanju The Suna zaluđena obožavateljica bivšem je članu skupine One Direction uz pisma slala i vjenčane čestitke, a čak je i doputovala u London ne bi li mu bila bliže. Njezin dolazak ozbiljno je uznemirio pop pjevača.

Carvalho je u pritvoru provela 14 tjedna, a nakon što je priznala krivnju izrečena joj je zabrana prilaska u trajanju od 10 godina te joj je zabranjeno prisustvovanje svim događajima na kojima nastupa Harry Styles. Također joj je zabranjeno kontaktirati Stylesa na bilo koji način. Ne smije ulaziti u područje sjeverozapadnog Londona i mora platiti dodatnu naknadu žrtvi od 156,69 eura.

Popularni pjevač nedavno se vratio s romantičnog putovanja sa svojom djevojkom glumicom Taylor Russell (29), a tužitelji su otkrili da se nakon povratka s odmora zbog svega što se događalo s Carvalho osjećao rastreseno i zabrinuto što se negativno odrazilo i na njegove uobičajene svakodnevne aktivnosti.

image
JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK

Harryu ovo nije prva takva situacija. Relativno nedavno, 2022. godine, bio je na meti Diane Tarazaga-Orero (29). Nasilno je ušla u njegov dom tri godine nakon što je osuđena za uhođenje, a on je nakon toga zaposlio noćnog čuvara i postavio protuprovalnu bravu na vrata svoje spavaće sobe.

Harry je kroz svoju karijeru postigao ogromnu popularnost, kako u glazbenom svijetu tako i izvan njega. Postao je svjetski poznat kao član britanskog boy banda One Direction, a nakon njihovog raspada krenuo je u solo karijeru, koja je rezultirala velikim uspjehom. Njegovi singlovi i albumi osvojili su glazbene ljestvice diljem svijeta, a njegov glazbeni stil, kao i način odijevanja često je u fokusu medija. Njegovo eksperimentiranje s modom i nekonvencionalne kombinacije oduševljavaju i obožavatelje i modne entuzijaste, a istaknuo se i kao glumac, posebno ulogom u filmu "Dunkirk" Christophera Nolana. Zaludio je obožavatelje diljem svijeta, a ovakve neugodne i stresne situacije s njima, nažalost, dio su zvjezdanog života.

image

Harry Styles

GUCCI

Tema "stalkera" uvijek je aktualna, osobito kada je riječ o poznatim osobama. Na Netflixu je nedavno izašla nova serija "Baby Reindeer" koja se bavi upravo ovom tematikom. Priča prati Donnyja Dunna i Marthu, ženu koja se pojavila u baru u kojem je on radio kao konobar. Od simpatične i prijateljski nastrojene neznanke postala je stalkerica koja je zaposjela svaki segment njegovog života. Komičar Richard Gadd osmislio je lik Donnyja Dunna inspiriran događajima iz vlastitog života pa time priča postaje utoliko strašnija i napetija.

Linker
19. travanj 2024 17:03