moda i zabava

Izabel Kovačić za klince je priredila pravi party

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, sa svojim dječjim brendom Lunilou najmlađima čini dostupnom odjeću s eko certifikatom, a sada je priredila predstavljanje nove linije trenirki uz obilje zabave, glazbe i edukativnih radionica.

Brend dječje odjeće Lunilou kojeg osnovala Izabel Kovačić, supruga našeg slavnog nogometaša Matea Kovačića, ovog je ljeta dodao još jednu stranicu u svoju priču o uspjehu. U prekrasnom okruženju zagrebačkog sportskog kluba Riverside Golf, prvi put je održan Lunilou zabavni događaj namijenjen djeci. Klinci su se zabavljali uz mnoštvo glazbe i radionica, a dostupni su im bili i tretmani za opuštanje.

image

Nevena Rendeli Vejzović s kćerima i njihovim prijateljicama, blizankama Kajom i Zorom, kćerima Mirne Medaković Stepinac

IRINA&MATEJ
image

Mateo i Izabel Kovačić sa sinčićem Ivanom

IRINA&MATEJ

Događaj je okupio brojne poznate osobe te brojne vjerne kupce brenda, a uz mnoštvo smijeha igre i zabave, predstavljena je i nova kolekcija dječjih trenirki. Ove trenirke su, kao i dosad, izrađene od organskog pamuka, izrazito mekanog i apsolutno sigurnog za dječju kožu, zahvaljujući GOTS certifikatu koji osigurava svu potrebnu zaštitu i odsutnost kemikalija tijekom proizvodnje.

image

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin s kćeri Paolom i sinom Ivanom

IRINA&MATEJ
image

Manekenka Iris Cekuš stigla je s kćerkicom Isabellom Marie

IRINA&MATEJ

Ali ovaj događaj nije bio samo o odjeći. Svijet mašte oživio je kroz brojne radionice za djecu. Mladi kuhari dobili su priliku zamijesiti tijesto i pripremiti svoju prvu pizzu, održala se radionica izrade keramičkog posuđa pod budnim okom Beshland profesionalaca, na kojoj su djeca mogla izraziti svoju maštu oblikujući glinu u različite forme. Bambina studio wellness za djecu, pružio je mališanima trenutke opuštanja, učeći najmlađe vrijednosti brige o sebi, dok su brojne igre pokrenule smijeh i veselje stvarajući nezaboravne uspomene. Odrasle su zabavljale i rasplesale Domenica i Indira dodajući glazbenu notu ovom čarobnom danu. Jedan od vrhunaca događaja bio je nastup voditelja, poznatog showmana, Marija Petrekovića koji je zabavljao klince svojim zaraznim šarmom i energijom. Svojim jedinstvenim humorom, Petreković je osigurao da se djeca osjećaju dobrodošlo, i opušteno, pa zabave nije nedostajalo.

image

Spa za najmlađe

IRINA&MATEJ
image

Mališani su se okušali i u uzradi pizze

IRINA&MATEJ
image

Glumica Mirna Medaković Stepinac s blizankama Kajom i Zorom

IRINA&MATEJ

Izabel Kovačić, zahvalila je svima na dolasku, izjavivši: "Ovaj događaj je bio zaista poseban. Hvala svima koji su došli i podržali ovu novu avanturu. Vaše prisustvo i entuzijazam čine svaki naš trud vrijednim. Veselimo se nastavku ove nove tradicije i nadamo se da će ovo biti prvi od mnogih Lunilou dječjih događanja."

Linker
21. travanj 2024 20:02