DARKO TOMAŠ CROPIX
Presretan glazbenik

Petar Grašo otkrio kako njegova supruga Hana podnosi trudnoću, ali i spol djeteta koje im uskoro stiže

Nakon što su splitski pjevač i glazbenica u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, njihova će obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Nakon što su splitski pjevač i glazbenica u srpnju 2022. postali roditelji malene Albe, njihova će obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Nakon što je krajem travnja potvrdio da sa suprugom Hanom Huljić Grašo čekaju drugo dijete, glazbenik Petar Grašo sada je u razgovoru za IN Magazin otkrio i spol djeteta koje očekuju. Naime, u njihovu obitelj nakon djevojčice stiže i dječak, a tom je prilikom 48-godišnji pjevač i skladatelj otkrio kako se Hana osjeća. "Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je OK", rekao je Grašo koji je u srpnju 2022. postao otac malenoj Albi.

"Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život", dodao je glazzbenik, otkrivši pritom kakva je jednogodišnja Alba kao dijete.

image

Poznati glazbeni par sudbonosno "da" izrekao je u najužem krugu obitelji i prijatelja u veljači 2022.

BOŽO VUKIČEVIĆ/CROPIX

"Ona je živo dijete, vjerojatno kao i sva djeca koja imaju blizu dvije godine. Radoznala, svojeglava, jako puno pjeva, galami, počinje sad polako pričati. I sad se ono trudimo ne pretvoriti u dosadne roditelje koji kažu ‘vidi, rekla je ču-ču, baba‘. Trudimo se zadržati tu ushićenost unutar sebe, ali kao svako dobro dijete, divlja je, slatka je i raste u ljubavi što je najvažnije."

Koliko uživa u ulozi majke te koliko ju je majčinstvo promijenilo u nedavnom intervjuu za Gloriju otkrila nam je i Hana. "Kada sam postala majka, shvatila sam da sam puno hrabrija nego što sam mislila da jesam, opreznija, ispunjenija, sretnija... I da nekako mogu preživjeti bez spavanja", rekla nam je glazbenica u siječnju otkrivši da sanja o tome da njihova Alba dobije brata ili sestru.

"Voljela bih da bude tako, ali kako Bog da. Kad sam prestala planirati sve u životu, shvatila sam da se krenulo odvijati baš onako kako treba", istaknula je,

Tom je prilikom otkrila i kakav je otac Petar Grašo i koje mu roditeljske brige najlakše prepušta. "Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima", dodala je glazbenica.

Poznati par sudbonosno "da" izrekao je u najužem krugu obitelji i prijatelja u Crkvi svetog Dominika u Splitu u veljači 2022., a kada bi se njihovo drugo dijete trebalo roditi još uvijek nije poznato.

image

Splitska glazbenica nedavno nam je u intervjuu otkrila koliko ju je majčinstvo promijenilo

BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Linker
14. lipanj 2024 09:23