Momčilo je trenutno kod svoje obitelji u Crnoj gori gdje će dočekati Božić po Julijanskom kalendaru.

 VEDRAN PETEH/CROPIX
Bračni brodolom

Prva objava Momčila Otaševića nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin

Dok glumica dane nakon objave da se razvodi provodi bez dvoje mlađe djece, mnogi su se zapitali gdje je crnogorski glumac.

Dok glumica dane nakon objave da se razvodi provodi bez dvoje mlađe djece, mnogi su se zapitali gdje je crnogorski glumac.

Kako je u ekskluzivnom intervjuu samo za Gloriju poznata glumica Jelena Perčin potvrdila, ona i glumac Momčilo Otašević se rastaju i trenutno dane provodi bez njihovo dvoje djece, sina Jakše (2) i kćeri Maše (4).

Crnogorski glumac od objave intervjua u magazinu Gloria i na našem portalu nije ništa komentirao, a kolegama iz Slobodne Dalmacije odgovorio je i da za sada neće.

image

Jelena i Momčilo u braku su dobili dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu, a Jelena iz prvog braka ima i kćer Lotu

VEDRAN PETEH/CROPIX

Ipak, nakon ovih nikome lijepih vijesti, glumac, koji je devet godina mlađi od svoje uskoro bivše supruge, prvi se put oglasio na Instagramu te je otkrio gdje je i što radi.

Momčilo je, kako se vidi iz objave, podijelio nekoliko obiteljskih fotografija te pokazao kako provodi Badnjak u rodnoj Crnoj gori, uz opis #trigeneracije i #tradicija, a u komentarima mu prijatelji i pratitelji uglavnom stavljaju srca i čestitaju Badnjak i Božić.

Linker
13. svibanj 2024 18:51