Par je prvi put na crvenom tepihu od njezinog otkrića prošle jeseni

 SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK
Znakovit izlazak

Will Smith i supruga snimljeni prvi put zajedno na crvenom tepihu nakon otkrića da ne žive zajedno

Na premijeri četvrtog nastavka akcijske franšize ‘Zločesti dečki‘ pojavila se cijela obitelj Willa Smitha i njegove supruge, čija je kreacija privlačila poglede.

Na premijeri četvrtog nastavka akcijske franšize ‘Zločesti dečki‘ pojavila se cijela obitelj Willa Smitha i njegove supruge, čija je kreacija privlačila poglede.

Prvi put otkako je prošle jeseni otkriveno da godinama ne žive zajedno, Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith pojavili su se, ruku pod ruku, na glamuroznom događaju. Bračni par došao je na premijeru četvrtog nastavka akcijske franšize "Zločesti dečki" u kojem Will Smith i njegov kolega Martin Lawrence tumače glavne uloge, a pratila su ih njihova djeca, 25-godišnji sin Jaden i 23-godišnja kćer Willow. Na crvenom tepihu podržale su ih i Willov 31-godišnji sin Trey iz prvog baka, njena majka Adrienne Banfield-Norris te Jadenova djevojka Sab Zada, piše Daily Mail.

image

Novi nastavak akcijske franšize ‘Zločesti dečki‘ bio je podov da uz Willa Smitha stane cijela obitelj

LISA O‘CONNOR/AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Obitelj holivudskog glumca na premijeri je demonstrirala slogu koja je prošle jeseni bila poprilično narušena nakon Jadinog priznanja u intervjuu za NBC News. Naime, u listopadu 2023. rekla je voditeljici i novinarki Hodi Kotb da već sedam godina ne živi s tri godine starijim suprugom. Šokantno otkriće postalo je viralno, činilo se da je ono što je tijekom spomenutog razdoblja izgledalo kao čvrst odnos, zapravo bila "predstava" za javnost, sve dok danas 52-godišnja Jada Pinkett nešto kasnije nije pojasnila da se njih dvoje, unatoč različitim adresama, neće razvesti. Rekla je da se vole na njima svojstven način premda su se razdvojili jer su se "osjećali iscrpljeno pokušajem da rade na svom braku". Glumica je dodala kako su "oboje još uvijek zapeli u fantaziji o tome što smo mislili da bi druga osoba trebala biti". Sada se, pak, čini da je najteže razdoblje iza njih i da su izgladili prijepore zbog kojih su se udaljili, među ostalim i njezinu aferu 2015. s pjevačem Augustom Alsinom kad su joj bile 43, a njemu 22 godine.

image

Na premijeri filma ‘Emancipation‘ 2022. nitko nije slutio da ne žive zajedno

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Premijera četvrtog nastavka akcijske franšize, dolazak kompletne obitelji i raspoloženo poziranje na crvenom tepihu daje naslutiti kako je brak holivudskih zvijezda jači od problema i da bi njihova ljubav mogla nadjačati sve nedaće. Na pozitivan razvoj situacije ukazuje i dosad najhrabriji look Jade Pinkett, kao da njime želi impresionirati supruga. Izgledala je zanosno u hrabroj kreaciji kojom je pokazala ljepotu u najboljim godinama, balansirajući spretno na granici dopuštenog jer svojom "nude” kreacijom ipak nije previše otkrila. Njezin suprug bio je u crnom od glave do pete i ostavljao dojam da uživa u pozornosti što ju je privukla njegova supruga. Uostalom, zbog Jade je 2022. izazvao najveći skandal u povijesti Oscara, ošamario je voditelja Chrisa Rocka kad se ovaj nespretno našalio na račun glumičine alopecije. Sad je i taj ružni događaj iza njih. Bračni par, čini se, očekuju ljepši dani.

Linker
22. lipanj 2024 09:13