Još samo da kažu ‘da‘!

Počelo je! Mladenci Hana i Grašo upravo odrađuju vjenčani shooting, a i mama blista

Iako svi s nestrpljenjem očekuju vidjeti mladu glazbenicu u vjenčanici nadahnutoj pedesetim godinama prošlog stoljeća, stylingom za njom neće zaostajati niti poznata mama Vjekoslava!

Vjenčali su se Hana i Grašo, presretni pjevač povikao: ‘Osjećam se kao muž!‘

Malo iza 19 sati splitski glazbeni par Hana Huljić i Petar Grašo u svom će rodnom gradu izmijeniti bračne zavjete. U ovom trenutku oboje su krenuli korak bliže trenutku kojemu se raduju. U blizini poznate splitske plaže, u jednoj Splićanima poznatoj vili, spremaju se za službeno fotografiranje za njihov vjenčani album.

Najromantičniji dan u njihovom životu, o kojem je Gloria.hr ekskluzivno izvještavala proteklih tjedana, tako će dobiti vječni podsjetnik na njihovu ljubav koju će večeras okruniti brakom, a uskoro i dolaskom bebice.

Podsjetimo, Gloria.hr je uoči vjenčanja prva pisala da će Hana uz vjenčanicu splitskog brenda Arileo nositi posebno za nju dizajnirane salonke iza kojih stoje Ivan i Sandra Ledenko.

image

Mladenka će nositi Arileo vjenčanicu i Ledenko štikle

SAŠA BURIĆ/CROPIX

Čitajte i: Doznajemo posljednji modni detalj Haninog vjenčanog stylinga

Cipele s detaljima od bisera dizajnerski dvojac prilagodio je Arileovoj vjenčanici koja je, kako smo doznali, nadahnuta pedesetim godinama prošlog stoljeća.

Supružnici Marija i Jurica Pirić za Hanu su osmislili kompletan styling, a kako je riječ o retro vjenčanici, lijepa trudnica na glavi će imati i tipičan ukras iz tog vremena. Dakako, i šminka i frizura bit će u istom duhu, za što je zadužen splitski frizer i vizažist Josip Lijić.

Čitajte i: Čarobna... Huljićeva kći u bračnu luku uplovit će u stilu filmske dive iz pedesetih godina

image

Hanina kuma je pjevačica Domenica Žuvela

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Povjerenje splitskom dvojicu koji stoji iza brenda Arileo povjerila je uz Hanu, njezinu kumu Domenicu Žuvelu i mladenkina mama Vjekoslava Huljić.

Kako ekskluzivno doznajemo, njezina će haljina biti jednostavna i pratit će liniju tijela, baš onako kako spisateljica voli i što joj odlično pristaje s obzirom na njezinu visinu i vitku liniju. Kako je inače viđamo u nježnim, gotovo pastelnim tonovima, koje najradije nosi zbog svijetle puti i duge plave kose, možemo pretpostaviti da haljina za vjenčanje njezine i kćeri Tončija Huljića, neće biti daleko od Vjekoslavinih najdražih boja.

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Pogledajte kako je bilo u Žrnovnici, Grašo okupio društvo kod kuma

image

Ponosni otac i suprug Tonči Huljić

ANTE ČIŽMIĆ/CROPIX

Tako će, sigurni smo, Tonči Huljić večeras pucati od ponosa i zbog kćeri i zbog svoje lijepe supruge koja, komentiraju mnogi, izgleda bolje nego ikad.

U ovom trenutku, kad nas samo nekoliko sati dijeli od vjenčanja koje puni novinske stupce otkako se doznalo za vezu pjevača i pjevačice, i uzvanici na intimno vjenčanje polako se okupljaju ne bi li svjedočili potvrdi njihove ljubavi. Nekolicina njih je, kako smo danas ekskluzivno pisali, sinoć već i nazdravila u restoranu Grašinog kuma u Žrnovnici.

image

Hanina kuma s vlasnicima restorana u kojem se sinoć slavilo uoči vjenčanja

PRIVATNA ARHIVA

Bili su tu Grašini vjenčani kumovi, bivši košarkaš Dino Rađa i slovenski chef, sommelier i ugostitelj Tomaž Kavčić sa suprugama, košarkaška legenda Žan Tabak sa ženom, Hana s mamom i kumom, Grašini roditelji Zoran i Snježana i drugi bliski prijatelji.

Intimno vjenčanje od kojega nas sada dijeli još nekoliko sati održat će se u jednoj splitskoj crkvi, dok se velika proslava, za sve prijatelje i širu rodbinu mladenaca, očekuje na jesen, vjerojatno zajedno s proslavom krštenja bebe koja je "na putu".

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu

Linker
22. travanj 2024 00:25