ekskluzivno

Ana Zaninović progovorila o svom razvodu: ‘Uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu‘

Bivša tekvandoašica, europska i svjetska prvakinja, ekskluzivno je Gloriju rekla kako ona i suprug više ne žive zajedno. Vjenčali su se u lipnju 2017. godine, a od veljače ove godine odlučili su da zbog nepomirljivih razlika više ne žele biti u braku.

Dio neslavne statistike razvoda u doba korone odnedavno je i bivša svjetska prvakinja u taekwondou, Splićanka Ana Zaninović (34). Kako ekskluzivno otkriva za Gloriju, došao je kraj njezinom četverogodišnjem braku sa splitskim poduzetnikom Dujom Đapićem.

- Još nismo službeno razvedeni, no ne živimo zajedno od veljače. U pitanju nije treća osoba, jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo - kaže Ana Zaninović, za čiji je bračni brodolom dosad znao samo najuži krug ljudi, a ovo je prvi i posljednji put da komentira svoj razvod.

image
Sestre Zaninović
SASA BURIC/CROPIX

- Najteži period je iza mene i sada sam spremna krenuti dalje. Što se tiče našeg sinčića Tome, njegova nam je sreća najvažnija i zbog njega ćemo uvijek biti u korektnim odnosima. Brak je za mene svetinja i uistinu sam napravila sve u svojoj moći da obitelj održim na okupu. Ali nije išlo - govori Ana, dodajući da je s troipolgodišnjim sinčićem Tomom ostala živjeti na istoj adresi.

image
Vjenčanje Ane Zaninović
SASA BURIC/CROPIX

Dogovor da svatko nastavi svojim putem Ana i njezin suprug donijeli su poslije devet godina ljubavi. Dvije godine mlađeg Duju, koji je u Londonu diplomirao ekonomiju, upoznala je u teretani u sklopu splitskog taekwondo kluba Marjan. Vjenčali su se u lipnju 2017., a par mjeseci prije toga doznali su da će postati roditelji. Njihov Toma na svijet je došao u prosincu, iste zime kad je prvo dijete rodila i njezina blizanka Lucija, s kojom je Ana dijelila sve sportske uspjehe - a sada joj je najveća podrška u novom životu.

Čitajte i: Ženski vikend sestara Zaninović: Ana i Lucija s kćerkicom prošetale zagrebačkom špicom, muževi i sinovi 'ostali' u Splitu

Linker
05. ožujak 2024 18:41