velika sreća

‘Bilo je kao u snu‘: Tony i Dubravka Cetinski nakon sedam godina čekanja zavjetovali su se i pred Bogom

Pjevač Tony Cetinski pred Bogom se zavjetovao na vječnu ljubav ekonomistici Dubravki Dujak, s kojom se civilno vjenčao čak dvaput, a svadbenu večeru za obitelj i prijatelje organizirali su u - samostanu.

Da sedma godina braka ne mora biti krizna, dokazali su glazbenik Tony Cetinski (52) i njegova supruga, ekonomistica Dubravka (37).

- Konačno smo i to dočekali. Presretni smo što je došao taj dan i što smo napokon ostvarili našu zajedničku želju. Sve je bilo savršeno, baš onako kako smo Dubravka i ja zamislili i priželjkivali. Bilo je poput moje pjesme ‘Kao u snu’ - rekao nam je Tony, čiji je vjenčani kum bio dugogodišnji prijatelj Vjeko Sliško, a njegovoj supruzi kuma je bila glazbenica Djordjija Palić.

image
Sretne obitelji: mladenka s majkom Zdenkom i bratom Denisom Dujakom, a mladoženja s roditeljima Mirkom i Vinkom te bratom Matteom Cetinskim
HRVOJE BANIC

Dubravka i Tony upoznali su se 2013. na proslavi rođendan PR stručnjaka Davora Grgina. Godinu dana nakon toga vjenčali su se u Las Vegasu, pa u Dubravkinim rodnim Vinkovcima, a fešta je organizirana u Zagrebu s bendom i prijateljima. Sada zabave nije bilo: dvadesetak uzvanika okupilo se u obližnjem samostanu gdje su Tony i njegov otac Mirko zapjevali ‘O sole mio’.

Ovo je Tonyju treći brak - prvi put se vjenčao crkveno (i dobio poništenje), a drugi put civilno - pa će mu sada nesumnjivo biti treća sreća.

Ostatak priče o ovom vjenčanju, kao i brojne druge zanimljive teme potražite u novom broju magazina Gloria na svim kioscima.

DAR ČITATELJIMA! Uz novi broj Glorije pronađite i 44 kupona za popuste do 40 posto.

image
Gloria produkcija

U novoj Gloriji čitajte i ostale teme:

IVICA KOSTELIĆ PRVI PUT O DJECI I ODGOJU U DUHU S PRIRODOM: ‘Sretni smo što zasad uspijevamo da odrastaju bez mobitela‘

  • GLORIA BUSINESS TALK & PARTY Okupljanje liderica našeg doba
  • STEPHANIE GRISHAM Memoari iz Bijele kuće
  • LJEPOTA I ZDRAVLJE Specifične potrebe kose
  • MODA Ikona stila: Keke Palmer
  • TOMISLAV BURGUND I BARBARA VUKOVIĆ Obiteljski plan za uspješan posao
  • KUHINJA: BARBARA SUHODOLČAN Teška hrana za lakoću pjevanja
  • RUJANA BUŠIĆ SRPAK I ANA SRPAK Zajednički projekt mame i kćeri
  • PUTOVANJE: GRUZIJA Poduzetnica Tamara Krajač u najvišim dijelovima Kavkaza
  • FELJTON: ANGELA MERKEL Njemačka kancelarka za povijest
Linker
01. travanj 2024 17:55