Darija Opačak
Oceani ljubavi

Cambi, Belan i lijepa Ana Uršula: Pjesmom spojili otoke i dobili najljepšu dalmatinsku bajku

Za novo ruho velikog hita iz pera poznatog autora i pjevača zaslužni su dečki iz Cambija, oni su udružili snage i ispričali jednu lijepu priču o ljepotama Dalmacije.

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, Cambi se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom.

Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio u izvedbi svoje uspješnice "Oceani ljubavi".

"Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu "Burratino" 2010. godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavi napisao sam novi tekst pod nazivom "Oceani ljubavi" i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz Cambija s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da "Oceani ljubavi" postaju već jedan klasik pop glazbe" , riječi su Nene Belana.

Sve ljepote Dalmacije

Ukulele, mandoline i harmonike udružene s osam moćnih vokala Cambija isprepletene su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića snimanoj prošlog tjedna u trogirskom akvatoriju.

A poseban pečat cijeloj vizualnoj priči daje jedna mlada, splitska glumica Ana Uršula Najev kojoj nije bio nikakav problem bosih nogu trčati po dalmatinskim stijenama.

Darija Opačak
Cambi i splitska glumca Ana Uršula Najev

Malena dva otočića Čelice postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli Uršula Ana i vodeći vokali Cambija Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Dobitnica nagrade "Zlatni Studio" za novo kazališno lice i solisti Cambija ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a nadamo se da će i sve vas koji ćete slušati i gledati "Oceane ljubavi".

Pročitajte i:

Neno Belan potpuno iskreno: 'Moj život je kaos, ali ga neizlječivo obožavam'

Kći Nene Belana osvojila šibensku publiku

Veselje Ive Amulića uoči dolaska kćerkice! S kolegama nije mirovao ni u izolaciji

VIDEO | Monika Sablić otkrila što majku njenog supruga najviše muči: 'I što ćeš ti sada, nisu rodili'

Linker
21. ožujak 2023 16:56