Razglednica s mora

Domenica i Hana dan provele u badićima: Supruga Petra Graše izgleda sjajno mjesec dana prije poroda!

Dvije glazbenice i najbolje prijateljice u četvrtak su zajedno uživale u morskim radostima i ženskom društvu. Veselim fotografijama s plaže pohvalila se Domenica Žuvela.

Da je ljeto i službeno počelo najbolji su dokaz fotografije naših poznatih s mora kojih je iz dana u dan sve više, a sezonu kupanja otvorile su i glazbenice Domenica Žuvela te Hana Huljić. Djevojke su na gradskoj plaži na Marjanu u Splitu provele cijeli jučerašnji dan koji je bio neradni pa su im se pridružile i njihove druge zajedničke prijateljice.

Veselu "razglednicu" s mora na Instagramu je podijelila Hanina vjenčana kuma Domenica koja je i bila domaćica jučerašnjeg ženskog okupljanja.

Kako je to i običaj na moru, Domenica, Hana i njihove frendice sa sobom su ponijele i brdo hrane pa su se mnogi njihovi pratitelji u komentarima našalili da su imale 'piknik na plaži'. Djevojke su se gostile omiljenim ljetnim zalogajima, pohanim povrćem i šalšom.

image

Hana Huljić i Domenica Žuvela s prijateljicom su uživale uz more.

INSTAGRAM

Očekivano, svi su prokomentirali Hanin sjajan izgled u plavom jednodijelnom badiću, ali i činjenicu da još može pratiti njezine prijateljice u svemu, iako su zadnji tjedni drugog stanja za mnoge žene priličan izazov kad je fizička aktivnost u pitanju.

image

Hana bi njezinu i Grašinu kćerkicu trebala roditi za mjesec dana.

Press

Podsjetimo, lijepa supruga Petra Graše njihovu bi kćerkicu trebala roditi polovinom srpnja te je već ušla u deveti mjesec trudnoće. No, Hana ne samo da se dobro osjeća, nego je i samo trudnički trbuh odaje da je do najvećeg dana u životu čeka svega nekoliko tjedana.

Buduća mama još je na početku trudnoće za Gloria.hr potvrdila da drugo stanje odlično podnosi. Kako nam je tada rekla, prvih par mjeseci imala je mučnine, no srećom nisu dugo potrajale.

Čitajte i: FOTOGRAFIJA KOJA IH JE OTKRILA: DOMENICA S TAJANSTVENIM DEČKOM IVANOM NA POSEBNOM SLAVLJU

Linker
11. travanj 2024 05:49