SPAS U BRAČNOJ LUCI

Ellin poziv upomoć iz Opatije: ‘Charles je morao doći po mene, nisam mogla ni voziti‘

Ovih dana zatrebala je njegovu pomoć jer ju je gripa toliko shrvala da je zbog nesnosne glavobolje morala ostaviti automobil u Opatiji, pa je pozvala Charlesa da dođe po nju i odveze je kući s druge strane Učke - u Istru.

Na muci se poznaju junaci, a pravi prijatelji u nevolji. A prvo ime na S.O.S. listi influencerice Elle Dvornik-Pearce ono je njezinog supruga Charlesa Pearcea s kojim je ovog Valentinova proslavila četvrtu godišnjicu braka. Ovih dana zatrebala je njegovu pomoć jer ju je gripa toliko shrvala da je zbog nesnosne glavobolje morala ostaviti automobil u Opatiji, pa je pozvala Charlesa da dođe po nju i odveze je kući s druge strane Učke - u Istru.

"Tko god je pustio ovu gripu iz laboratorija neka je ljubazno vrati natrag jer ovo nije nimalo lijepo. Hvala", poručila je Ella u svojoj objava na Insta Storyju koju je upotpunila smajlićem s maskom na licu. Nakon toga je objavila svoj crno-bijeli portret sa sklopljenim očima uz koju je svojih pola milijuna pratitelja zamolila da joj opišu svoje simptome ako su preboljeli gripu: "Kakvi su vam simptomi? Jer ovo je prečudno."

image

Status Elle Dvornik

INSTAGRAM

Mnogi su podijelili svoja iskustva, a jedna pratiteljica u komentarima je napisala da su i nju mučile jake migrene baš kao i Ellu.

"Mene je na putu do doma jučer uhvatila tolika migrena da su me i vrat i leđa počela boljeti i krenulo mi se povraćati. Ostavila sam auto u Opatiji i muž je morao doći po mene s drugim autom jer nisam mogla voziti. Najodurniji osjećaj ikad", napisala je Ella što je ponukalo njezine pratitelje da joj se otvore. "Raspadala sam se", "Užasni bolovi", "Plakala sam od bolova u grlu", "Migrene, bolovi kostiju"..., glasili su neki od komentara. A oni koji su o gripi i njezinim neugodnim simptomima samo čitali, poželjeli su Elli i svima drugima brzi oporavak i mnogo zdravlja.

image

Ella Dvornik

MARKO TODOROV/CROPIX
Linker
20. travanj 2024 00:44