U SVIJETU TAJNI

Gdje su nestali njegovi najbliži? Misterij privatnog života Vladimira Putina!

Ruski predsjednik Vladimir Putin je otac i djed, ali o njegovom obiteljskom životu nema vjerodostojnih službeno potvrđenih informacija.

O privatnom životu ruskog predsjednika Vladimira Putina, svjetskog lidera i ključne figure invazije na Ukrajinu, koji od odlaska Borisa Jeljcina s političke pozornice 2000. vodi i donosi sve ključne odluke u Ruskoj federaciji, nisu poznati niti osnovni podaci. Pa se u svjetskim medijima u kontekstu mogućeg izbijanja trećeg svjetskog rata, u kojem će se po svemu sudeći koristiti i nuklearno naoružanje, pojavljuju brojne spekulacije o tome gdje žive i gdje su sklonjeni članovi njegove obitelji.

image

Slika iz obiteljskog albuma sa suprugom Ljudmilom i kćeri Katjom 1985.

SOVFOTO/UNIVERSAL IMAGES GROUP/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Fenomen Kanye West: Kako je ovaj briljantan, ali kompliciran genijalac stvorio carstvo, ali izgubio ljubav života

Prema službenim podacima ruski predsjednik je od 1983. do 2014. bio u braku s Ljudmilom Škrebnevom s kojom ima kćeri Mariju i Katarinu Putinu. Marija je rođena 28. travnja 1985. u tadašnjem Lenjingradu, a Katarina 31. kolovoza 1986. u istočnonjemačkom Dresdenu.

image

Sa suprugom Ljudmilom u Londonu 2001.

DENNIS STONE/SHUTTERSTOCK

Prema podacima investigativnog ruskog medija Proekt, Vladimir Putin ima i 19-godišnju kćer Elizavetu Rozovu s ruskom milijunašicom Svjetlanom Krivonogikovom, s kojom se nije pojavljivao u javnosti, za razliku od bivše ritmičke gimnastičarke i olimpijske pobjednice Aline Kabajeve, jedne od najuspješnijih sportašica u svojoj disciplini uopće. Najmlađa europska prvakinja u povijesti postala je kad je kao 15-godišnjakinja trijumfirala na natjecanju u portugalskom Portu 1998. iduće godine postala je i svjetska prvakinja u japanskoj Osaki, a osim zlata s Olimpijskih igara u Ateni 2004. vlasnica je i brončanog odličja iz Sidneyja 2000.

image

Alina Kabajeva na dodjeli sportskih nagrada Laureus u Sankt Petersburgu 2008.

WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK

Moskovski dnevnik Korrespondent objavio je u travnju 2008. da su se Putin i Kabajeva zaručili, što je službeno demantirano, a novine su ugašene. Status njihove veze posljednjeg je desetljeća bio predmet raznih spekulacija, kao broj njihove navodne djece.

image

Žena od gume: ritmička gimnastičarka Alina Kabajeva osvojila je broncu na Olimpijskim igrama u australskm Sydneyju 2000.

LEHTIKUVA/SHUTTERSTOCK

Izvori internetskog portala Page Six tvrde da par ima četvero djece - dvojicu sinova i dvije kćeri koje s majkom žive u švicarskom Luganu, a svi navodno imaju i švicarsko državljanstvo.

Čitajte i: ‘Čudovište‘ se žali: Slavni roker diže tužbu protiv holivudske glumice zbog njenih optužbi

Prema isto tako nepotvrđenim informacijama s početkom ruske invazije na Ukrajinu u medijima su objavljene informacije da je ruski predsjednik svoju bivšu suprugu i kćeri sklonio u luksuzni bunker u Altajskom gorju u Novosibirskoj oblasti. Ima li u tome i koliko istine, vjerojatno zna samo ruski predsjednik Vladimir Putin i nekolicina ljudi od njegova najvećeg povjerenja.

Linker
28. ožujak 2024 07:04