Zajedno su lani stigli na venecijansku Mostru: Zooey Deschanel i Jonathan Scott

 MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK
KAKVA ZBRKA

Glumica spremna za treći brak: "Zaručili smo se, a moji klinci su mislili da je to vjenčanje"

Nakon četiri godine veze glumica Zooey Deschanel u Škotskoj se zaručila s Jonathanom Scottom, koji je kumovao raspadu njezina braka s Jacobom Pechenikom.

Nakon četiri godine veze glumica Zooey Deschanel u Škotskoj se zaručila s Jonathanom Scottom, koji je kumovao raspadu njezina braka s Jacobom Pechenikom.

Glumica Zooey Deschanel, 43-godišnja zvijezda hit serije "Nova cura" i Jonathan Scott, poznat kao jedan od braće iz serije "Lovci na nekretnine", zaručili su se u škotskom dvorcu nakon četiri godine veze. Sretne vijesti glumica je podijelila na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj se pohvalila dijamantnim prstenom kojim ju je njezin dragi zaprosio, a sad je otkrila detalje romantičnog događaja, za koji su njezini klinci iz prethodnog braka s kolegom Jacobom Pechenikom mislili da je - mamino vjenčanje.

"Zaručili smo se u Škotskoj, jer je to Jonathanu jako mnogo značilo. Iako je rođen i odrastao u Kanadi, njegov otac je porijeklom Škot i to nasljeđe i njemu i njegovom bratu blizancu Drewu mnogo znači pa su tako obojica nosili tradicionalne kiltove na Drewovom vjenčanju 2018. godine", ispričala je glumica i dodala kako ih je u edinburškom dvorcu dočekao gitarist kojeg je angažirao njezin partner.

image

Zooey Deschanel i Jonathan Scott na dodjeli Oscara u ožujku ove godine

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Svirao je moju najdražu pjesmu "Harvest Moon" Neila Younga, a moji klinci su razvukli transparent s natpisom "Hoćeš li se udati za mene?". Jonathan je u tom trenutku kleknuo, izvadio kutijicu s prstenom, a ja sam rekla "da", ispričala je Zooey Deschanel kojoj su nakon toga 8-godišnja kćer Eisle i 6-godišnji sin Charlie potrčali u naručje, grlili je i izljubili čestitajući joj što se ponovno udala.

image

Zooey Deschanel sa zaručnikom na njujorškom Tjednu mode na reviji Studija 189

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

"Bili su sto posto uvjereni da smo Jonathan i ja već vjenčani i trebalo mi je vremena da im objasnimo kako vjenačanje tek slijedi", rekla je glumica. Svog zaručnika je upoznala 2019. kad su zajedno gostovali u showu "Carpool Karakoke" Jamesa Cordena. Tada su uz njih bili i njihova braća - Jonathanov brat blizanac Drew i Zooeyjina sestra, glumica Emily Deschanel, a četvorka se toliko dobro slagala da su se okupili ponovno nakon snimanja i uživali u karaokama u Los Angelesu. Mjesec dana nakon snimanja showa uhvaćeni su kako se drže za ruke na ulici i njihova je romansa razotkrivena.

image

Zooey Deschanel s bivšim suprugom Jacobom Pechenikom ima dvoje djece

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Oboje već imaju brakove iza sebe - Zooey je bila udana za Jacoba Pechenika s kojim ima kćer Elsie i sina Charlieja. Njih dvoje su se razišli 2019., a službeno razveli godinu nakon. Taj brak potrajao je četiri godine, godinu više od njezinog prvog braka s glazbenikom Benom Gibbardom za kojeg se udala 2009., a razveli su se 2012.

Jonathan je, pak, bio u braku sa stjuardesom Kelsy Ully od 2007. do 2013., a prije veze sa Zooey bio je s producenticom Jacintom Kuznetsov s kojom se razišao 2018.

image

Zooey Deschanel i Jonathan Scott su se zaručili u Škotskoj

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U zahtjevu za razvod od Zooey Deschanel Jacob Pechenik je kao razlog naveo "nepomirljive razlike", a podnio ga je dan nakon što su medije iscurile prve fotografije njegove supruge s novim partnerom. Kako god, zbog djece su ostali u prijateljskim odnosima, a njihovom odgoju posvećuju se - zajednički.

Linker
27. travanj 2024 21:52