PORUKA PUNA LJUBAVI

Ljubav se ljubavlju vraća: Emotivna posveta Nine Badrić najboljem čovjeku kojeg je upoznala

Pjevačka zvijezda prisjetila se pokojnog oca, koji prije devet godina preminuo od posljedica srčanog udara.

Pjevačica Nina Badrić najbolje zna tko je bio i koliko joj je značio njezin pokojni otac Simo Badrić, a svog neprežaljenog tate redovito se prisjeća u emotivnim objavama na društvenim mrežama. Posljednju zajedničku fotografiju s tatom objavila je na svom instagram storyju uz poruku: "Uvijek i zauvijek - tata". Ninin otac preminuo je 23. kolovoza 2014. godine od posljedica srčanog udara, a pjevačica je lani na osmu godišnjicu njegove smrti napisala. "Nedostaješ u svemu..."

image

Emotivna objava Nine Badrić

INSTAGRAM

"Bio je najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala. To je bio moj tata, moja najveća podrška u svemu. Bio je sama dobrota, čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da šutimo, prošetamo parkom ili da mi bane ujutro u stan, skuha kavu i čeka da se probudim.. Uvijek osjećam ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja ‘vrijedna pčelica‘... Dok se ponovno ne sretnemo jednom, čuvam te u svemu", tim je riječima Nina Badrić opisala svoga oca nakon čijeg odlaska se na neko vrijeme povukla sa scene i iz javnosti.

Nina Badrić rođena je 4. srpnja 1972. u Zagrebu, gdje je odrasla uz sestre Dijanu i Sunčicu. Glazbom i pjevanjem se počela baviti u nižim razredima osnovne škole, a veliko iskustvo stekla je kao članica popularnog dječjeg zbora Zvjezdice. U sedam godina je sa Zvjezdicama proputovala cijeli svijet, snimila nekoliko albuma i stekla iskustvo u zborskom i gospel pjevanju.

Jedan od najzaslužnijih ljudi za njezinu glazbenu karijeru je legendarni splitski kralj funka Dino Dvornik, koji joj je prema njezinim riječima jako puno pomogao. Pjevušeći u butiku u kojem je radila impresionirala je Dinu Dvornika koji ju je predstavio najvećim diskografskim kućama.

image

Nine Badrić je počela pjevati u dječjem zboru Zvjezdice

IVO RAVLIĆ/ CROPIX

"Dino mi je tada dao vjetar u leđa i prijateljski zagrljaj, i nikad nisam, niti ću mu to ikada zaboraviti. Tijekom godina postali smo dobri prijatelji. Bio je moja glazbena ikona, htjela sam biti kao i on - hrabra, drukčija i svoja", izjavila je.

Linker
13. ožujak 2024 14:00