DARA KUSHNER/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
najbogatije mace

Mačka Taylor Swift bogatija je od njezinog sadašnjeg dečka Travisa Kelcea

Olivia Benson, mačka pasmine škotski fold, ima čak 45 milijuna eura više od partnera svoje gazdarice no i to joj nije dovoljno za prvo mjesto liste najbogatijih mačaka na svijetu gdje se nalazi i Choupette, birmanska mačka pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Olivia Benson, mačka pasmine škotski fold, ima čak 45 milijuna eura više od partnera svoje gazdarice no i to joj nije dovoljno za prvo mjesto liste najbogatijih mačaka na svijetu gdje se nalazi i Choupette, birmanska mačka pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Travis Kelce bez sumnje je bio poznato ime ljubiteljima američkog nogometa, ali svjetsku slavu stekao je romantičnom vezom s planetarno popularnom pjevačicom Taylor Swift. Za sada se korpulentni i vrlo uspješni sportaš dobro nosi s hordama paparazza koje ga zahvaljujući novoj ljubavi prate u stopu, a vjerojatno malo mora savladati i ego jer je njegova djevojka prilično bogatija od njega. Kelceovo bogatstvo procjenjuje se na oko 36 milijuna eura, a njezino na nevjerojatnih milijardu eura.

image

Travis Kelce mora se pomiriti da je u prilično ‘siromašniji‘ od Taylorine mačke

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No mora prihvatiti i činjenicu da prema posljednjim procjenama i njezina mačka Olivija Benson ima ‘business‘ koji vrijedi oko 88 milijuna dolara. Naime, tu vrijednost izračunala je internetska stranica AllAboutCats.com na temelju procjene koliko Olivija zarađuje na društvenim mrežama, točnije Instagramu. A tamo je Taylorina mačka, nazvana po liku Mariske Hargitay iz serije Zakon i red, prava zvijezda. Osim Instagrama, pojavila se u dvije visokokomercijalne reklame, glumila u nekoliko glazbenih spotova svoje gazdarice, a ima i svoju liniju odjeće za mačke.

image

I druga Taylorina mačka Meredith Gray velika je Instagram zvijezda

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

No ni Taylorine druge dvije mace nisu skrivene - Meredith Gray i Benjamin Button, također uživaju veliku pažnju. Benjamin je slavu povećao nakon što se s gazdaricom pojavio na naslovnici magazina Time, dok je Meredith Grey, nazvana po liku iz serije ‘‘Grey‘s Anatomy‘‘, prikupila milijune lajkova na Instagramu i pojavljuje se također u Taylorinim glazbenim spotovima i reklamama.

image

Taylor Swift i ljubimica Olivia Benson

DARA KUSHNER/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

No, nisu mačke slavne glazbenice jedine koje zarađuju na društvenim mrežama. Ugledni The Economist Time donio je listu pet najbogatijih maca prema kojoj je Olivia na drugom mjestu, prvo drži kalifornijska udomljena maca Nala. Nju na Instagramu prati više od 4 milijuna pratitelja što ju je dovelo do Guinnessovog rekorda kao najutjecajniju mačku na Instagramu i donijelo joj je zaradu od 100 milijuna dolara.

Na trećem mjestu je birmanska mačka Choupette pokojnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda koji je svojoj ljubimici ostavio 13 milijuna dolara, a iza nje je čupava Smoothie, koja je proglašena najfotogeničnijom mačkom na svijetu i koja zarađuje oko 6700 eura po objavi na Instagramu.

A na petom mjestu ultimativne liste najbogatijih kućnih ljubimaca je mačak Coffee, poznat i kao gospodin Bijeli s procijenjenom zaradom od oko 6200 eura po jednoj Instagram objavi.

Linker
28. travanj 2024 07:29