Prava trendseterica

Nadmašila samu sebe: Rihanna još jednom podignula prašinu neobičnim outfitom

Na Diorovoj modnoj reviji u Parizu, glazbenica je plijenila pažnju još jednom kombinacijom koja više otkriva nego što pokriva.

Jedna od najpoznatijih trudnica svijeta ponovno šokira svojim modnim odabirima, a ovoga puta odlučila se za najsenzacionalniji do sada. Rihanna je, naime, na modnu reviju Diora u Parizu ušetala u crnoj čipkastoj babydoll haljini ispod koje je nosila samo donje rublje te je tako još jednom podržala vlastiti trend golog trudničkog trbuha (i tijela).

image

Ovim je outfitom još jednom pokazala svoju modnu osviještenost, ali i trudnički ponos.

PHOTO IMAGE PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjećamo, pjevačica je u siječnju potvrdila da očekuje bebu sa svojim dečkom i dugogodišnjim prijateljem ASAP-om Rockyjem, a njezin je trudnički outfit zaintrigirao ljude diljem svijeta. Rihanna je svoju trudnoću sa svijetom podijelila u kombinaciji koja potpuno otkriva zaobljeni trbuščić, a čini se kako će tom trendu ostati vjerna još neko vrijeme.

Iako se nakon svakog njezinog ekstravagantnog trudničkog outfita "diže prašina", Rihanni se, kada je riječ o modnim izdanjima, mora priznati neuobičajena odvažnost. Glazbenica je ovu kombinaciju upotpunila kožnim čizmama na petu i kožnim crnim kaputom, kao i srebrenim nakitom, a sve je začinila upečatljivim ružem za usne iz vlastite kolekcije. Iako su temperature u Parizu prilično niske, Riri je još jednom pokazala kako joj to uopće ne smeta.

Čitajte i: Neke nove mame: Zaboravite skrivanje, poznate trudnice pokrenule su novi modni trend

image

Ispod kožnog kaputa nosila je samo donje rublje.

SCOTT GARFITT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S obzirom na to da je i sama vlasnica brenda donjeg rublja, Savage x Fenty, Rihanna je posljednjim outfitom poslala poruku da i trudnice mogu izgledati seksepilno te kako izazovno donje rublje nije rezervirano samo za one s ravnim trbuhom. Nakon što su se za njezinim trendom povele još neke poznate trudnice, buduća je mama još jednom uspjela zasjeniti ostale prisutne posjetitelje i dovesti vlastito razumijevanje modne na novu razinu.

Linker
15. travanj 2024 16:13