PRESS
ZA ODGOJ I ZAŠTITU

NajNaj konferencija: Razgovor o izazovima dojenja, dohrani djece i očekivanjima od roditelja

Konferencijom se želi pomoći postojećim i budućim roditeljima u odgoju i zaštiti djece.

Konferencijom se želi pomoći postojećim i budućim roditeljima u odgoju i zaštiti djece.

Ekipa iz NajNaj koja najbolje zna koliko se upitnika javlja kad su u pitanju pripreme za roditeljstvo, odlučila je organizirati “NajNaj konferenciju za roditelje” koja će se održati u prostoru Zonar hotela, 12. listopada od 9 do 16 sati. Konferencija će okupiti stručnjake i suradnike iz područja kao što su sigurnost djece u prometu, postpartum, dojenje, motorički razvoj, dohrana i odgoj te sve zainteresirane roditelje male djece.

Iz programa se izdvaja predavanje Franka Lilleheila, skandinavskog stručnjaka za sigurnost i dugogodišnjeg rukovoditelja razvoja "BeSafe" autosjedalica koji će govoriti o tome kako su skandinavske zemlje smanjile smrtnost djece u prometu. Bernadett Berecz, znanstvenica i savjetnica za nošenje iz Mađarske objasnit će zašto se nošenje može smatrati našim evolucijskim naslijeđem, a Matea Vitik iz "Kiddo Centra" podijelit će stručnost o motoričkom razvoju djece i prohodavanju. Ines Kovač Ivanović, poznatija kao Strollerica upozorit će roditelje na što paziti pri izboru dječjih kolica. Poznata doula Una Pašić Gregović, pružit će odlične savjete o pripremi za postpartum, a Branka Mrzić Jagatić govorit će o izazovima dojenja i kako ih svladati.

image

Una Pašić Gregović

PRESS

Savjete o dohrani djece dat će Nikolina Mamić, a Glorija Peranić, prva hrvatska edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline raspravit će glavne probleme koji muče roditelje u modernom odgoju. Na okruglom stolu o izazovima modernog roditeljstva i očekivanjima od mama, pod moderatorskom palicom Nevene Rendeli Vejzović imat ćemo priliku čuti i iskustva poznatih mama Mirne Medaković Stepinac, Sonje Švajhler, Ingrid Divković i Nataše Janjić Medančić.

image

Ingrid Divković

PRESS

“Naša tvrtka Mikroedra i platforma najnaj.eu već 15 godina kontinuirano promiče najbolje svjetske trendove u brizi za djecu, uvijek utemeljene na znanstvenim istraživanjima i pouzdanim statistikama”, rekla je Neda Zubović Mihaljević, organizatorica konferencije. Objasnila je da kroz njihove proizvode, roditeljima nastoje olakšati svakodnevne izazove te omogućiti aktivno i ispunjeno roditeljstvo. "Logičan nastavak toga je i ova konferencija kroz koju zajedno učimo i rastemo kako bismo našoj djeci osigurali što bolji životni početak.”, istaknula je Zubović Mihaljević.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijava je obavezna putem linka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom i ne propustite jedinstvenu priliku pripremiti se za što opuštenije, svjesnije i sigurnije roditeljstvo. Za dodatne informacije i cjelokupni program, posjetite službenu web stranicu konferencije.

Linker
14. srpanj 2024 23:10