U HIT SERIJI

Pamela Anderson glumit će u trećem nastavku hit filma ‘Južni vetar‘

Vijest da će slavna glumica Pamela Anderson glumiti u trećoj sezoni regionalnog akcijskog hita oduševila je obožavatelje, osobito jer će se pridružiti jednom od najpopularnijih srpskih glumaca.

Njihovi putevi teško mogu biti različitiji, no na kraju će se spojiti. Jedan od najpopularnijih srpskih filmskih glumaca Miloš Biković, koji je 13. siječnja proslavio 35. rođendan, i Pamela Anderson, jedna od najpoznatijih plavuša na svijetu koja se proslavila ulogom u "Spasilačkoj službi" dok je on učio hodati, zvijezde su filmskog serijala "Južni vetar" čije se snimanje planira ovog ljeta.

image

Ekipa filma ‘Juzni vjetar: Ubrzanje‘: Aleksandar Gligorić, Anastasija Several, Miodrag Radonjić, Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Biković i Jovana Stojiljković

RONALD GORSIC/CROPIX

"Angažirali smo veliku zvijezdu, ali još je prerano navoditi njezino ime", kažu u filmskoj produkciji, no mnogi vjeruju kako se radi upravo o Pameli jer ima iste agente kao holivudski glumci Eric Robrerts i William Baldwin koji glume u filmu. Poznato je da Pamela Anderson definitivno ima planove za dolazak u ove krajeve: to je potvrdila svom prijatelju Srećku Horvatu, koji je ove godine želi za sugovornicu na svojoj tribini Filozofskog teatra.

Premda se proslavila statusom jedne od najpoželjnijih žena na svijetu i Playboyjeve naslovnice koju je jedina u povijesti tog magazina krasila čak trinaest puta, danas se prije svega smatra političkom aktivistkinjom u čijem su fokusu zaštita prirode te ženska i manjinska prava.

image

Miloš Biković je ljubimac Zagrepčanki

RONALD GORSIC/CROPIX

Poznata je po izjavama da je "život poput seksa: nije uvijek dobar, ali ga treba probati", te da je "sjajno biti plavuša jer ljudi tada imaju niska očekivanja pa ih je lakše iznenaditi", a njezin ljubavni status nakon lanjskog šestog razvoda trenutačno glasi - slobodna.

Miloš Biković, pak, ovih dana planira zajednički život sa svojojm djevojkom, pravnicom Ivanom Malić, koja je na Instagramu obavijestila svoje pratitelje da započinje s uređenjem stana.

image

Pamela Anderson sa sinom Brandonom Thomasom Leejem, producentom filma ‘Pamela: A Love Story‘

GEORGE PIMENTEL/SHUTTERSTOCK

Miloš Biković proslavio se ulogama u filmovima "Sunčanica" u režiji Oscarom nagrađenog redatelja Nikite Mikhalkova, te po ulozi Aleksandra Tirke Tirnanića u filmovima "Montevideo, Bog te blagoslovio!" i "Vidimo se u Montevideu" redatelja Dragana Bjelogrlića. Miloš Biković je svoju djevojku javnosti predstavio na premijeri filma "Južni vetar: Ubrzanje" preklani, a na idući crveni tepih možda će stići ruku pod ruku s Pamelom Anderson.

image

Miloš Biković na zagrebačkoj premjeri filma ‘Južni vjetar: Ubrzanje‘

RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
01. travanj 2024 03:34