Slavlje ljubavi!

Petar i Hana imat će dvije svadbe: Druga će biti najveća splitska fešta ikada, donosimo detalje!

Kako smo već ekskluzivno najavili, glazbenici Petar Grašo i Hana Huljić pred oltar će stati 19. veljače. Zbog Hanine trudnoće i nepovoljne situacije s koronom, uz njih će na taj veliki dan biti samo najuža obitelj. No, zato će slavlje koje planiraju organizirati krajem ljeta, biti fešta za pamćenje na koju će biti pozvano čak petstotinjak uzvanika.

Nakon što je objavljeno da Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) čekaju zajedničko dijete i planiraju svadbu, ne prestaje zanimanje za detalje oko dva najvažnija događaja u njihovom životu. Koje su ime odabrali za svoje dijete, kakvo će imati vjenčanje, kome su prvo rekli za Haninu trudnoću... samo su neka od pitanja koja postavljaju mnogi obožavatelji slavnog para otkako se doznalo da je njihova ljubavna priča dobila novi nastavak.

Gloria.hr još je jučer donijela vijest da su Petar i Hana već odlučili kako će im se zvati dijete, neovisno o tome hoće li biti dječak ili djevojčica, a doznali smo i detalje njihove svadbe.

Naime, par planira čak dvije proslave svoje ljubavi, jednu intimnu i jednu za veliki krug prijatelja koja će se održati krajem ljeta, nakon što Hana rodi.

Bračne zavjete, kako smo već najavili, izmijenit će 19. veljače u Splitu, dakako u crkvi, a taj će čin proslaviti samo s najužom obitelji: roditeljima Tončijem i Vjekoslavom Huljić, Zoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima.

image

Petar Grašo i Hana Huljić u Šenoinoj ulici u Zagrebu.

CROPIX CROPIX

Vjenčanica domaćeg dizajna

Hana će na svom crkvenom vjenčanju nositi pravu vjenčanicu i to splitskih kretaora Marija i Jurice Pirić, koji su joj radili haljine i za sve druge važne trenutke u životu, poput maturalne večeri, ali i za njezine nastupe. Poznavajući rad modnog dvojca koji stoji iza brenda Arileo, a i Hanin stil, za pretpostaviti je da će njezina vjenčana haljina biti u retro duhu te jednostavnog i ženstvenog kroja. Hanina kuma treba bi biti pjevačica Domenica Žuvela, koja je sam dala naslutiti tako nešto.

Čitajte i: Hana Huljić i Petar Grašo već su odredili ime za prinovu, a znamo i datum vjenčanja!

Koju će, pak, kreaciju imati na drugoj svadbenoj proslavi Hana još nije odlučila, no zato se zna da će to biti jedan od najvećih partyja. Budući mladenci, navodno, planiraju pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi.

Hana i Grašo, kako doznajemo, nisu još odredili datum te proslave, no najizgledniji je kraj ljeta, odnosno početak jeseni, do kada bi na svijet trebalo doći njihovo dijete.

Iako je Hana službeno potvrdila da je u drugom stanju, ona i Grašo za sada šute o svim drugim detaljima vezanim uz to. Kako smo već objavili, buduća mama trudna je tri mjeseca što je priznala svojim bliskim prijateljima, te dakako njihovim obiteljima. A o tome koliko su ona i Petar sretni zbog toga, najbolje govori to što su svojim roditeljima sretnu vijest priopćili na sam Božić, koji su dvije obitelji ove godine proslavile zajedno.

Navodno je s obje strane bilo i suza radosnica, što je razumljivo budući da su se Grašini otac i majka sve donedavno bojali hoće li ikada dočekati Petrovo dijete, a Huljići još nemaju nijedno unuče. I Vjekoslava i Tonči o tome su zadnjih godina često i javno govorili. Vjekoslava je jednom prilikom za magazin Gloria kazala kako mašta da drži za ruku svoje unuče, a isto je ljetos ponovio i Tonči.

Čitajte i: Cijela priča Danijele Martinović: 'Najgore i najopasnije je ostati u vezi zbog straha ili obveze'

- Unučad priželjkujem više od ičega, nažalost nijedno od moje dvoje djece zasad to ne planira – tako je u kolovozu govorio Tonči Huljić, koji nam je tada i odgovorio na pitanje što bi napravio kad bi mu Hana za muža dovela Grašu. Premda se Tonči u intervjuu našalio kako se nada da mu kći ima bolju ukus, već je u tom trenutku bio presretan njihovom vezom, što je kasnije i javno priznao.

image

Petar Grašo prije je bio u vezi s Danijelom Martinović.

FOTOGRAFIJE: BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Zaljubljenost od mladih dana

Unatoč, naime, činjenici da se za Grašinu i Haninu ljubav doznalo tek u listopadu, istina je da se njih dvoje vole dulje pa se već ljetos Splitom proširila priča o njihovoj romansi. No, svima je jasno zašto su se odlučili neko vrijeme tajno voljeti, a razlog nije samo Grašin 24 godine dug život s Danijelom Martinović jer je, po pričama njihovih zajedničkih prijatelja, on puknuo znatno prije nego što su Petar i Hana shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

Uz to što nijedno od njih dvoje ne voli previše pričati o svom privatnom životu, Grašo je takoreći bio član Huljićeve obitelji te je na 14 godina mlađu Hanu godinama gledao kao na malu kćerku svog dobrog suradnika i prijatelja.

Pored toga, i Hana iza sebe ima dugogodišnju vezu s bivšim kolegom s Umjetničke akademije u Splitu s kojim je prohodala kad je imala osamnaest godina. O njemu je prije šest godina prvi put pričala za magazin Gloria, kad je i otkrila da je kao mala bila zaljubljena u Grašu.

- Njegova mama još čuva moje ljubavno pismo koje sam mu napisala u zanosu – ispričala nam je tada Hana, koja zasigurno ni sama nije slutila da će se jednog dana taj zanos rasplamsati u pravu ljubav - s najljepšim nastavkom, kakav svi zaljubljeni samo mogu poželjeti.

01 - Modified: 2022-01-27 13:03:01 - Feat.: 0 - Title: Huljić presretan što postaje djed, Grašo priznao: ‘Trebalo mi je neko vrijeme da osvijestim tu divnu informaciju‘
01 - Modified: 2022-01-27 13:03:01 - Feat.: 0 - Title: Huljić presretan što postaje djed, Grašo priznao: ‘Trebalo mi je neko vrijeme da osvijestim tu divnu informaciju‘
Linker
14. siječanj 2023 01:19