ekskluzivno

Poznati chef i njegova supruga postat će roditelji: Na proljeće im stiže prinova

Mario Mandarić, poznat po emisijama ‘MasterChef‘ i ‘Ples sa zvijezdama‘, živi svoj profesionalni i privatni san: odnedavno je chef zagrebačkog restorana Noel, a samo za novi broj Glorije otkrio je i stiže li im dječak ili djevojčica.

Uzbuđenje zbog blagdanskih do­­gađanja ove je godine palo u posve drugi plan chefu 32- godišnjem Mariju Mandariću i pravnici, 27-godišnjoj Matei Krištić Man­­darić, jer se ništa ne može usporediti s us­­hi­­ćenjem koje osjećaju zbog toga što će postati roditelji. Njihovo prvo dijete, trebalo bi se roditi sredinom svibnja, a otkako su saznali spol, najveća im je "briga" odabrati ime.

Naš poznati chef, osim po vijesti da će postati tata, pamtiti po još dva iznimna događaja. Nedavno je, naime, prihvatio posao prvog čovjeka kuhinje Noela, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom, a snimljen je i dokumentarac o Mandarićevoj humanitarnoj akciji u Ugandi gdje je dosad izgrađeno sto bunara s pitkom vodom.

image

Budućeg supruga je upoznala dok je radila u rent-a-car agenciji

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Za kuhara impresivne biografije pročulo se još dok je vodio vlastiti restoran na Tajlandu u koji su dolazile holivudske zvijezde, a kuhao je i u najboljem restoranu s tri Michelinove zvjezdice u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tada je i završio na popisu 30 najutjecajnijih ljudi mlađih od 30 godina časopisa Forbes. U gotovo filmski život istetoviranog chefa, kojeg je šira javnost upoznala u dva showa Nove TV, "MasterChef" i "Ples sa zvijezdama", savršeno se uklopila njegova supruga koja je, baš kao i on, na svaki izazov spremna odmah i sad.

Čekaju li Mario i Matea dječaka ili djevojčicu, ali i kako je počela njihova ljubavna priča saznajte u novom broju Glorije koja je u prodaji od 4. siječnja.

image
GLORIA PRODUKCIJA

Linker
10. ožujak 2024 09:19