Žrtva huligana

Priča kao iz filma: Britanski glazbenik završio u bolnici nakon što je brutalno pretučen u šetnji Manhatannom

Mlada glazbena zvijezda Tom Grennan 20. travnja kasno navečer hitno je hospitalizirana. Napala ga je napala je horda lopova koja ga je zaskočila na ulici.

Tom Grennan dugo će pamtiti njegov koncert koji je održao polovinom tjedna u New Yorku. Dvadesedetšestogodišnji glazbenik rodom iz engleskog gradića Bedford nakon večernjeg nastupa bio je žrtva ulične pljačke, a osim što su mu otuđene sve vrijednosti koje je imao kod sebe, zadobio je i ozbiljne tjelesne ozljede.

Zastrašujuću je vijest 21. travnja, dan nakon nemilog događaja, objavio njegov agent John Dawkins budući da je Tom zbog prirode ozljeda zadržan u bolnici.

image

Grennanu su nasilnici zadali ozbiljne ozljede.

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Mladom kantautoru huligani su slomili čeljust , a liječnici su ustanovili da su mu znatno oštetili i opnu ušnog bubnjića.

'U ranim jutarnjim satima nakon svog koncerta u New Yorku Tom je bio žrtva ničim izazvanog napada i pljačke ispred bara na Manhattanu. Iako je zadobio više težih ozljeda te je doživio šok, Tom je sada dobro raspoložen. No, još će neko vrijeme biti u bolnici na pretragama', stoji u službenoj objavi Tomovog agenta koju je u četvrtak pustio na Instagramu i Twitteru.

Pjevač i tekstopisac koji se proslavio hitom "Little Bit Of Love" zbog svega je otkazao unaprijed najavljene koncerte. U petak je trebao nastupiti u Washingtonu, a nakon mini turneje po Americi, čekali su ga brojni nastupi u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Tomov agent njegove je obožavatelje zamolio za strpljenje jer s novim datumima neće moći izaći dok glazbenik ne dobije potvrdu liječnika da se potpuno oporavio.

Čitajte i: SUSJEDE JE PROBUDILO ZAPOMAGANJE: POZNATA GLUMICA NAKON VERBALNOG OKRŠAJA POSTALA ŽRTVA FIZIČKOG NAPADA

Otkako se doznalo za Grennanovo strašno iskustvo, njegovi profili na društvenim mrežama zatrpani su porukama podrške, ali i osuđujućim komentarima na račun nasilništva na ulicama. Tomova bliska prijateljica, model, glumica i tv voditeljica Laura Whitmore napisala je da je šokirana time što mu se dogodilo, a sličan post ostavila je i pjevačica Becky Hill.

Linker
20. travanj 2024 06:37