Stiže sin uoči vjenčanja

Prvo beba, pa vjenčanje: Iris Rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je Marko Livaja odvesti pred oltar

Bivša manekenka i nogometaš grčkog kluba AEK spremni su za dolazak drugog djeteta poslije čega planiraju još jedan veliki događaj na koji su čekali punih sedam godina.

- Uzbuđena jesam, ali se ne bojim poroda. S Elizabetom je sve prošlo vrlo brzo i bez komplikacija pa se nadam da će tako biti i sada - kazala nam je Splićanka Iris Rajčić (40), koju od odlaska u rodilište dijeli svega mjesec dana. Iris je već prije otkrila da ovoga puta nosi sinčića koji bi na svijet trebao doći 5. ožujka, a zbog skorašnjeg poroda nedavno se iz Atene vratila u rodni grad s četverogodišnjom kćerkicom Elizabetom.

Marko je morao ostati u Grčkoj. No, oboje se nadamo da će na porodu biti uz mene.

- Kad sam rađala našu kćerkicu Marko je stigao u zadnji tren, kad je sve već bilo gotovo pa bi mu ovo trebalo biti prvo iskustvo - smije se lijepa trudnica, koja malenog dječaka planira roditi u Zagrebu.

Iako su mnogi pretpostavili da bi drugo dijete na svijet mogla donijeti u nekom od privatnih rodilišta u Ateni, gdje ona i njezan dugogodišnji partner Marko Livaja (27), inače nogometaš grčkog kluba AEK, žive zadnje četiri godine, Iris nam kaže da su se oboje odmah složili oko Zagreba.

Čitajte i: Naš reprezentativac čeka drugo dijete s 14 godina starijom bivšom manekenkom, otkrili i spol!

Marku bi zbog obaveza u klubu bilo lakše da sam ostala u Ateni, no bez pogovora se složio s mojom željom.

- U Zagrebu sam rodila i Elizabetu, a trudnoću mi je vodila doktorica Vesna Košec koja i sada brine o meni. Osim toga, Zagreb mi je drugi dom jer sam u njemu živjela dugi niz godina dok sam bila u modnim vodama - kaže nekada jedna od najtraženijih splitskih manekenki, koja i u visokoj trudnoći izgleda sjajno.

Do sada se udebljala petnaestak kilograma, a još je uvijek vrlo aktivna.

- Osjećam se poletnom, kao da nisam u drugom stanju. U početku sam imala mučnine, no s tim se nosi većina trudnica - priznaje Iris, koja se za sada nema namjeru vraćati u Atenu poslije poroda. Do ljeta planira biti u Splitu, a oko bebice će joj pomagati njezina obitelj. I dakako kćerkica Elizabeta, koja se braci posebno raduje.

Elizabeta je najuzbuđenija od sviju nas.

- Nedavno mi je rekla da se ne moram ništa brinuti jer će ona bracu previjati i uspavljivati - kaže poznata mama. Proširenje njezine obitelji nije jedini razlog zbog kojeg će Iris s djecom do daljnjega biti u Hrvatskoj. Nakon, naime, četiri godine provedene u klubu iz Atene, Marko Livaja odlučio je da je vrijeme za nove izazove te je već najavio kako planira otići iz Grčke.

Koji će idući dres odijenuti još nije otkrio, no zato nam je Iris priznala da njih dvoje planiraju vjenčanje. Prijatelji ovo dvoje Splićana nadali su da će oni to napraviti i prije s obzirom da su u vezi od 2014., a u međuvremenu su postali i roditelji.

- Vjenčanje smo stalno odgađali zbog Markovih sportskih obaveza, a onda se dogodila i korona. Čim se situacija s pandemijom smiri, krećemo s pripremama - najavljuje Iris Rajčić. Skorašnji dolazak Livaje juniora, kojem sretni roditelji još nisu odabrali ime, najljepši im je dar za svadbu.

Linker
18. travanj 2024 05:51