Cristel Carrisi s ocem je zapjevala u showu Maurizija Costanza 2019.

 MASSIMO INSABATO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
LEGENDA KANCONE

Punac najbogatijeg Hrvata zvijezda je 73. festivala u Sanremu

Al Bano se proslavio hitovima koje je otpjevao u duetu s bivšom suprugom Rominom Power, a njihova kći Cristel Carrisi sa suprugom Davorom Lukšićem živi u Zagrebu.

Njegovi najveći hitovi "Sharazan", "Felicita", "Ci sara" koje je otpjevao u duetu s bivšom suprugom Rominom Power neizostavni su dio talijanske zabave i opće kulture u drugoj polovici dvadesetog stoljeća, pa ne čudi da su organizatori najvažnijeg talijanskog festivala zabavne glazbe u Sanremu pozvali Al Bana da im bude jedan od glavnih gostiju ove godine.

73. Sanremo Music Festival održava se na po mnogima najljepšoj pozornici Teatra Ariston u jednom od najpoznatijih talijanskih ljetovališta, a u pet festivalskih večeri bit će izabran i predstavnik Italije koji će svoju zemlju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u liverpulskoj Areni u svibnju.

image

Al Bano je legendarni taljanski pjevač

RICCARDO FABI/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK

Legendarni talijanski glazbenici Al Bano, Gianni Morandi i Massimo Ranieri, uz američki hip hop sastav Black Eyed Peas zvijezde su druge večeri koja je na rasporedu u utorak 8. veljače, a mnogi se pitaju hoće li se u publici Teatra Ariston pojaviti i Al Banova mezimica, kćer Cristel Carrisi i njezin suprug Davor Lukšić Lederer, jedan od najbogatijih Hrvata, koji vodi dio obiteljske grupacije Lukšić u našoj zemlji.

image

Cristel Carrisi i Davor Lukšić u Rimu

RFXMP/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Cristel Carrisi i Davor Lukšić upoznali su se 2012. u New Yorku, a vjenčali su se 2016. u gradu Lecceu na jugu Italije. Vjenčanju u baroknoj crkvi Svetog Mateja prisustvovalo je petstotinjak uzvanika, a u međuvremenu su postali roditelji troje djece. Njihov najstariji sin Kay Tyrone rođen je 2018., iduće godine dobili su kćer Cassiju Yleniju, a preklani i najmlađu kćer Riju Ines. Imenom svoje najmlađe unuke pohvalio se djed Al Bano, koji ga je otkrio u televizijskom intervjuu, prokomentiravši da su njegova kći i zet i ovaj put bili vrlo maštoviti.

image

Preklani je nastupio u showu ‘Ples sa zvijezdama‘

MARIA LAURA ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK

Zagrebačka adresa peteročlane obitelji je na Pantovčaku, a supružnici žive vrlo povučeno jer nastoje zaštititi privatnost svoje djece te se vrlo rijetko pojavljuju na društvenim događanjima.

image

Al Bano s kćeri Cristel Carrisi

© FAMEFLYNET_ITALY/SGP/SGP/PROFIMEDIA

S obzirom na specijalnu priliku mogli bi svojim dolaskom uveličati koncert Al Bana na festivalskoj pozornici u Sanremu. Talijansko ljetovalište nije predaleko od Zagreba, a dobar provod im je zajamčen.

image

Cristel Carrisi s ocem Al Banom i bivšim talijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem bila je gošća u showu Maurizija Costanz

CRISTIANO MINICHIELLO/AGF/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 04:44