THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA
Trenuci za pamćenje

Romantični Ivan Rakitić supruzi priredio čarobno iznenađenje za skorašnji veliki datum!

Naš proslavljeni nogometaš i njegova Raquel uskoro slave sedmu godišnjicu crkvenog braka, a zbog njegovih sportskih obaveza već su odradili intiman odmor u dvoje.

Naš proslavljeni nogometaš i njegova Raquel uskoro slave sedmu godišnjicu crkvenog braka, a zbog njegovih sportskih obaveza već su odradili intiman odmor u dvoje.

Zvijezda španjolskog prvoligaša Sevilla i bivši Vatreni Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Mauri nedavno je uživao u Turskoj. Par je na tamošnju obalu otputovao krajem svibnja i to bez njihovih dviju djevojčica - za što su imali dobar razlog.

Popularni Raketa i Raquel 21. lipnja slave 7. godišnjicu crkvenog braka, a odmor u Turskoj za dvoje njegov je dar lijepoj Španjolki.

Osim što su se mogli bezbrižno prepustiti trenucima samo za njih, Rakitić i supruga u Turskoj su guštali u morskim radostima i obilasku zanimljivih lokacija čime su se oboje pohvalili na društvenim mrežama. Njihovim odmorom posebno je bio oduševljen poznati nogometaš koji je sve fotografije popratio i izljevima ljubavi prema supruzi. Tako je uz objavu uoči odlaska napisao da je ljubav u zraku, a uz fotografiju na kojoj on i Raquel poziraju uz malo jezerce i bogato raslinje supruzi je poručio da je voli.

I lanjsku godišnjicu braka supružnici su proslavili putovanjem. Doduše, prošle godine nisu morali ranije otputovati te su se na datum njihove ljubavi javili iz Dubaija. Zbog Rakitinih sportskih obaveza ove su godine to odradili ranije, što ne znači da nogometaš svojoj supruzi ne priprema i dodatno iznenađenje baš na 21. lipnja.

Podsjetimo, Rakitić i Raquel crkveno su se vjenčali 2015., dvije godine nakon što su brak sklopili u matičara. Svadbeno slavlje održano je u Sevilli gdje i danas žive s njihove dvije djevojčice: Atheom i Adarom. Mnogima je njihova ljubavna priča jedna od najromantičnijih u nogometnom svijetu, a počela je kad je nogometaš imao samo 23 godine. Prije nekoliko godina Raketa je ekskluzivno za nas ispričao da se u Raquel zaljubio istog dana kada je prvi put posjetio njezinu rodnu Sevillu. Ona je tada radila kao konobarica, a za oboje je to bila ljubav na prvi pogled, iako je našem nogometašu rođenom u Švicarskoj trebalo sedam mjeseci da svoju suprugu privoli na prvi spoj.

Čitajte: JEDNA OD NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PRIČA NOGOMETNOG SVIJETA: ‘REKAO SAM DA ĆE MI TA DJEVOJKA POSTATI ŽENA‘

Linker
26. travanj 2024 15:33