Polaznici meditiraju, slušaju predavanja i uživaju u najljepšim jadranskim uvalama

 FACEBOOK
ŽIVOT TO JE RAJ

Safari duha Ive Todorić: Ponovno plovi Jadranom na Vortex krstarenju

Marketinška stručnjakinja dio ljeta provodi na Vortex Cruiseu koji organizira njezina prijateljica, motivacijska govornica Ana Bučević.

Marketinška stručnjakinja dio ljeta provodi na Vortex Cruiseu koji organizira njezina prijateljica, motivacijska govornica Ana Bučević.

Bila je alfa i omega marketinga Agrokora, u vrijeme dok je najvećim hrvatskim poduzećem upravljao njezin otac Ivica Todorić, a danas 47-godišnja Iva Todorić živi mnogo povučenije, posvećena sebi, druženju sa širokim krugom svojih prijateljica i svojoj djeci iz braka s poduzetnikom Hrvojem Balentom. Upravo u vrijeme njihovog razvoda počelo se pisati kako je utjehu u ljubavnom brodolomu Iva pronašla u učenju Ane Bučević, autorice bestselera o Vortexu, metodama samopomoći i jedne od najtraženijih motivacijskih govornica u regiji.

image

Iva Todorić je na Vortex krstarenju s Anom Bučević

FACEBOOK

Marketinška stručnjakinja trenutačno ponovno uživa na krstaretnju Vortex Cruise s Anom Bučević po Jadranu, a fotografije s putovanja objavljuje na svom profilu na Facebooku. Cilj krstarenja je, kako se navodi u promotivnom članku organizatora, "pružanje jasnog uvida o kreiranju vlastitog života uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju."

image

Preporučuje se lagana ljetna odjeća

FACEBOOK

U tjedan dana polaznici prakticiraju svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajedničke izlaske i druženja, uz mnogo smijeha i "visokih vibracija" u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom, tvrdi Ana Bučević.

image

Iva Todorić je marketinška stručnjakinja

FACEBOOK

Plovi se na brodu MS New Star, 49-metarskom luksuznom mini kruzeru koji može primiti 38 putnika, a ima klimatizirani restoran, bar, palubu za sunčanje i jacuzzija. Putnici su se na brod ukrcali 15. srpnja navečer, tu u 6,30 sati sutradan isplovili iz splitske luke. Tijekom putovanja između Makarske, Korčule, Lastova, Visa, Hvara, uživat će u nekim od najljepših uvala na Jadranu, a tijekom cijelog putovanja Ana Bučević će svakodnevno održavati jutarnju tjelovježbu, meditacije, predavanje nakon ručka, te druženja na brodu. Sve to za cijenu od 2700 eura po osobi.

image

Pozdrav s pramca Ive Todorić

FACEBOOK
Linker
27. travanj 2024 05:47