Getty Images
Kakva tuga

Skupila je snage da spasi sina, no ne i sebe. Naya je poginula spašavajući svoje dijete

Glumica Naya Rivera pronađena je nakon šest dana potrage u jezeru Piru. Šerif okruga Ventura izjavio je da je Rivera spašavala život svog sina , a potom ostala bez snage da spasi vlastiti.

Glumica Naya Rivera pronađena je mrtva u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji šestog dana intenzivne potrage u kojoj su sudjelovali prijatelji, kolege, obitelji i policija. Na konferenciji za medije otkrili su i bolan način njezinog odlaska. Čini se da je, da spasi svog sina, Rivera žrtvovala vlastiti život. "Čini se da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, no ne i da sebe spasi", rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli. Šerif okruga Ventura Bill Ayub dodao je da je njezin sin rekao da mu je mama pomogla popeti se na brod, a kada se okrenuo, vidio je nju kako nestaje u vodi.

Cast members from the TV Show
Al Seib/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ekipa serije "Glee" okupila se na jezeru gdje je pronađeno tijelo njihove kolegice.

Jezero u kojem je Naya Rivera nestala prilično je opasno i rijetko se u njemu pliva. Najčešće se koristi za vožnju plovilima, a sada je pokrenuta peticija da se plivanje u njemu u potpunosti zabrani. Česti su, naime, jaki vjetrovi uslijed kojih se situacija na vodi naglo mijenja.

GIFFONI VALLE PIANA, ITALY - JULY 24:  (EDITORS NOTE: This image was processed using digital filters) Naya Rivera attends 2013 Giffoni Film Festival blue carpet on July 24, 2013 in Giffoni Valle Piana, Italy.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images

Biti majka mi je prioritet, sve ostalo može čekati.

Uloga majke bila je Nayi najvažnija i najveća. Nakon razvoda od glumca Ryana Dorseyja, potpuno se posvetila sinu Joseyju. Četverogodišnjak je postao centar njezinog svijeta kada je stigao krajem 2015. godine, često ga je sa sobom vodila i na javna događanja, pokušavajući što više vremena provesti s njim. "Biti majka mi je prioritet, sve ostalo može čekati. Ništa mi nije važnije. Pokušavam svakog dana ostati organizirana tako da, kada ga pokupim iz vrtića, ostatak dana bude naš", rekla je prošle godine u intervjuu Naya.

Iako joj je brak s bivšim suprugom propao, Rivera je zbog dječaka prešla i preko narušenih odnosa pa je s Ryanom Dorseyjem posljednje vrijeme provela u pomirenju.

Lake Piru, CA  - *EXCLUSIVE*  - Naya Rivera's ex Ryan Dorsey makes it Lake Piru today to meet with Naya's family including her mom, dad and brother who have been at the lake all morning for the continued search and rescue for Naya.  Ryan can be seen very emotional along with all the family members as they try to come to grips with every bit of time passing by, with the hopes of finding Naya becoming slimmer.   Naya's brother and dad George appeared to lead the way in some type of respect to connecting with Naya one more time by jumping in the water for what looked like a spiritual moment for the family.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 542073813, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Članovi obitelji i bivši suprug Naye Rivere dolaze zajedno na jezero već danima, u nadi da će je pronaći.

I on je, kao i mnogi bliski ljudi, ovih dana potresen gubitkom žene koju je nekad volio. Pridružio se njezinoj obitelji u najtežim danima.

Mogla je loš dan pretvoriti u sjajan sa samo jednom primjedbom.

Od glumice se opraštaju i potreseni kolege, poglavito oni iz serije "Glee", koja ih je mnoge planetarno proslavila. "Počivaj u miru Naya. Kakva sila si bila. Ljubav i mir šaljem tvojoj obitelji", napisala je glumica Jane Lynch. Posebno je dirljiv bio način na koji se od kolegice oprostila Lea Michele. Trudna glumica objavila je na Instagramu tri fotografije - na jednoj su svi članovi seta serija, na drugoj Rivera, a na trećoj Cory Monteith. Glumac je bio velika ljubav Lee Michele, a preminuo je uslijed predoziranja. Obilježila je tim Lea sedmu godišnjicu njegove smrti, koja se poklopila s tragedijom Naye Rivere.

Kolega Chris Colfer s Riverom je prijateljevao dulje od deset godina. "Kako mogu sumirati desetljeće prijateljstva i smijeha samo riječima? Ako ste bili prijatelji s Nayom Riverom, to jednostavno ne možete (...) Mogla je loš dan pretvoriti u sjajan sa samo jednom primjedbom. Inspirirala je i podizala ljude i bez pokušavanja. Naya je uistinu bila jedinstvena, to će uvijek i ostati", zaključio je Colfer.

Čitajte i:

Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Njezino tijelo pronađeno u jezeru nakon pet dana potrage

Strašna priča! Nestaloj glumici i dalje nema traga, bivši suprug slomljen i zabrinut

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Linker
23. travanj 2024 15:44