ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA
Dvostruka sreća

Slavna ljepotica bila je uvjerena da nikad neće moći imati djecu, a sad čeka svoje drugo dijete

Samo četiri mjeseca nakon što se zaručila s dugogodišnjem dečkom Laurensom van Leeuwenom, supermodel Romee Strijd objavila je da je trudna.

Samo četiri mjeseca nakon što se zaručila s dugogodišnjem dečkom Laurensom van Leeuwenom, supermodel Romee Strijd objavila je da je trudna.

Jedna od najljepših žena na svijetu, 26-godišnja Victorijina anđelica Romee Strijd, razveselila je svoje pratitelje zadnjom objavom u kojoj je dala do znanja da je u blaženom stanju. Zanosna Nizozemka u srijedu je na Instagramu podijelila fotografiju sa zaručnikom Laurensom van Leeuwenom i njihovom kćerkicom Mint - koja govori više od tisući riječi.

"Uskoro će nas biti četvero. Jedva čekam", napisala je Romee uz fotografiju na kojoj joj kćerkica Mint nježno ljubi trudnički trbuh.

Slavna manekenka nije otkrila kad bi prinova trebala doći na svijet, no po njezinoj vitkoj figuri može se zaključiti da je u ranoj trudnoći.

image

Roditelji dvogodišnje Mint zajedno su preko deset godina, a u siječnju su se zaručili.

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASH/PROFIMEDIA

Romeeinu objavu o drugom stanju lajkalo je mnogo njezinih prijatelja i kolega koji dobro znaju kroz koju je muku prošla s prvom trudnoćom.

Podsjetimo, kad je 2020. zatrudnjela s njezinom kćerkicom Mint, Romee je priznala da je bolovala od sindroma policističnih jajnika zbog čega sedam godina nije imala menstruaciju. Kako je tada ispričala, ona i tri godine stariji Laurens, koji je bivši model, bili su uvjereni da nikada neće imati zajedničku biološku djecu.

image

Romee je 2020. otkrila da sedam godina nije mogla zatrudnjeti.

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Taj težak period već je dugo iza njih, a malena će Mint do kraja godine dobiti bracu ili seku.

Čitajte i: SLAVNA MANEKENKA OTKRILA DA JE SKORO ISKRVARILA NA PORODU, PRIJE TOGA DOŽIVJELA JE SPONTANI POBAČAJ

Linker
26. travanj 2024 18:28