predivne vijesti

Snovi su postali java! Marija Husar Rimac u 46. godini na svijet donijela sina

Zagrebačka pjevačica dobila je dječaka, potvrdila je za Gloria.hr to njezina sestra Ivana Husar. Maleni je stigao kao savršeni dodatak obitelji - Marija, Vjekoslav i sin Ivan jedva su dočekali dolazak mlađeg brata.

Marija Husar Rimac rodila je dječaka! U 46. godini života pjevačica je dočekala drugog sina - maleni je stigao kao ostvarenje snova koje je sa svojim suprugom Vjekoslavom Rimcem i njihovim sinom Ivanom dugo sanjala. "Potvrđujem, danas je rodila", sretno i kratko je divnu vijest za Gloria.hr potvrdila glazbenica Ivana Husar Mlinac. Ponosna Ivana nije skrivala sreću zbog prinove u obitelji.

Kada se već gotovo pomirila s time da će Ivan ostati jedinac, Marija je prirodno zanijela pa je u listopadu 2020. godine u ekskluzivnom razgovoru za magazin Gloria otkrila da čeka dijete i da pojačanje u obitelj Rimac stiže početkom 2021. godine.

Čitajte i: Trudnoća kao čudo Božje: Marija Husar Rimac u 46. godini čeka dijete - stiže dječak!

"Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco", rekla je Marija tada u ekskluzivnom intervjuu.

image
Marija i Vjekoslav bili su izvan sebe od sreće kada su shvatili da je s bebom sve u redu i da će im početak 2021. godine donijeti najveći poklon.
Matea Smolčić Senčar/CROPIX

Čitajte i: Još samo nekoliko dana: Marija Husar Rimac odbrojava do dolaska sina uz molitve

Sretnu vijest u početku su podijelili samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima.

Htjeli su biti sigurni da je sve u redu, a kada je ginekolog potvrdio da je s bebom sjajno i da njegovo srce kuca, Vjekoslav Rimac nije skrivao emocije. Ushićeno je rekao svojoj supruzi: "Marija, ja mislim da je ovo neki san i da ću se svaki trenutak probuditi". Svakako je rođenje dječaka najljepše buđenje koje su Vjekoslav i Marija mogli zamisliti.

image
Poznati par u braku je već 11 godina i roditelji su dječaka Ivana, koji je jedva dočekao postati stariji brat!
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Prinova stiže! Marija Husar Rimac pokazala što je sve od opreme naručila za dječaka

Vjera, ljubav i obitelj kao najveći oslonac i prioritet

Inače, dan prije dolaska sina na svijet, Marija je na svom Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala i dirljivu molitvu. Vjera je obitelji Rimac veliki oslonac, a upravo je ona povezala pjevačicu s njezinim dugogodišnjim suprugom. Naime, Marija je poduzetnika Vjekoslava Rimca upoznala u Samoboru, na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Upravo su u tom romantičnom gradiću svili obiteljsko gnijezdo nakon što su se 2009. godine vjenčali u Livnu.

Linker
15. rujan 2023 19:27