Zagreb, 141223.
Saxx.
Novo izdanje talk-showa Zenska prica kojeg voditeljice Marijane Perinic koja je u cetvrtoj ovosezonskoj epizodi ugostila popularnu glazbenu umjetnicu i motivatoricu Tatianu Tajci Cameron, glumicu i kuharicu Sanju Vejnovic te skenera osobnosti i clana zirija Supertalent show Davora Bilmana.
Na fotografiji: Tatjana Cameron Tajci.

 NERA SIMIC CROPIX
ženska priča

Tatiana Tajči Cameron: "Meditacija je iznimno važna. Čovjek si napravi prostora i utiša misli"

Nova epizoda showa Marijane Perinić napunila je zagrebački Sax!, a tema je ovaj put bila "Životne radosti".

Nova epizoda showa Marijane Perinić napunila je zagrebački Sax!, a tema je ovaj put bila "Životne radosti".

Hrvatska voditeljica i komičarka, Marijana Perinić u rasprodanom Saxu! ugostila je pjevačicu Tatianu Tajči Cameron, hrvatsku glumicu Sanju Vejnović i člana žirija Supertalenta Davora Bilmana. Tema ove epizode bila je „Životne radosti“, a uz to publika je imala prilike čuti još puno toga.

Sanja Vejnović publici je otkrila kako je za nju životna radost kuhanje, te kako uživa kuhati za druge i družiti se s prijateljima. „Sretna sam što mogu uživati u svojoj kuhinji“ izjavila je Sanja Vejnović, te rekla kako uživa u druženju i priređivanju ukusnih jela svojim bližnjima. S njom se složila i pjevačica Tatiana Tajči Cameron. Poznata pjevačica, koja već duži niz godina živi u Americi zajedno sa svojom obitelji, otkrila je kako uz druženje s prijateljima, u svoje slobodno vrijeme voli i plesati. „Volim pustiti glazbu iz filmova i zaplesati, to je neka vrsta kombinacije mog baleta i ekspresivnog plesa“ podijelila je Tajči s publikom i na svoj poznati hit „Hajde da ludujemo“ zaplesala s voditeljicom Marijanom Perinić i podigla atmosferu. Tajči je s publikom podijelila zanimljivost iz života, a to je da joj je u zadnje vrijeme u životu nedostajao osjećaj sreće, odnosno hormon dopamin, a rješenje je pronašla upravo u smijehu i druženju s prijateljima. Da su sreća i smijeh važni za svakodnevicu, složili su se svi gosti još jedne Ženske priče.

image

Marijana Perinić, Tatjana Cameron Tajči, Davor Bilman i Sanja Vejnović

MARINA RIBAR MARINA RIBAR

Davor Bilman, poznat po svojem ozbiljnom izrazu lica, na pitanje koliko se smije, izjavio je kako je svjestan da se malo smije, ali bi se volio više smijati. Također je dodao kako voli društvo i ne može bez ljudi, a isto tako da ne može bez čokolade ili nečega slatkog. „Sreća je izbor. Sami biramo hoćemo li biti sretni…vjerujem u intuiciju, treba slušat samog sebe.“ – izjavio je Davor Bilman te naglasio kako je to njegova jedina ozbiljna izjava tijekom večeri.

Za kraj ove rasplesane epizode Sanja i Tatiana su podijelile kako im je meditacija vrlo bitna. „To je iznimno važno, čovjek si napravi prostora i utiša misli“ izjavila je Tajči. Sanja Vejnović je s druge strane istaknula kako uz meditaciju voli biti sama u svom društvu, te nadodala „Bila sam već i sama sa sobom u restoranu i u kinu.“ Bez obzira hoće li doći sami ili u društvu, u sljedećoj epizodi ženske priče publiku očekuje nova doza smijeha, radosti i životnih vrijednosti.

Linker
15. srpanj 2024 13:58