JAMES WHATLING/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA JAMES WHATLING/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Od uha do uha

Dobra zabava u vojnoj bazi: Kate Middleton isprobavala spasilački prsluk, nasmijala se do suza

Fotografi su uhvatili grimase koje je buduća kraljica izvodila prilikom posjete pomorskoj bazi u Somersetu.

Fotografi su uhvatili grimase koje je buduća kraljica izvodila prilikom posjete pomorskoj bazi u Somersetu.

Princeza od Walesa Kate Middleton nastavlja oduševljavati svojoj pojavom britanski narod koji se raduje trenutku kada će ona, uz Williama na mjestu kralja, postati njihova nova vladarica. Prema Kate Middleton pratitelji kraljevske obitelji gaje velike simpatije, a skromnim i pristupačnim stavom Kate ih opravdava.

U posljednjem kraljevskom izlasku, Kate je sama posjetila vojnu bazu, gdje se pozdravila s vojnim kapetanima i članovima mornarice. Posjetila je hangar, zračnu bazu, a zatim je isprobala prsluk za spašavanje. Taj proces neopisivo je nasmijao buduću kraljicu, prilikom napuhavanja i ispuhivanja istog. Časnici su joj pomogli prilikom skidanja prsluka, a zatim je s njima neobavezno ćaskala.

image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, prošlog mjeseca kralj Charles je imenovao princezu Kate glavnom komodorkom zrakoplovstva, položaj koji je prethodno obnašao princ Andrew. U bazi se pojavila sama jer se William priprema za posjet New Yorku, gdje se dodjeljuje Nagrada Earthshot koja se dodjeljuje pojedincima koji su svojim ekološkim radom potpomognuti očuvanju planeta i okoliša.

Linker
28. travanj 2024 05:42