ŠUŠKA SE O RAZVODU

Gdje je princeza Charlene? Samo ona nije stigla na tradicionalni Bal ruža u Monacu

Iako monegaški knez Albert i njegova supruga princeza Charlene tvrde da je s njihovim brakom sve u redu, nakon što je ona prošli tjedan viđena bez vjenčanog prstena, ovaj vikend nije se pojavila ni na najvažnijem društvenom događaju u Monaku.

Humanitarni Bal ruža u Monaku kojeg je 1954. pokrenula princeza Grace od Monaka čiji su domaćini tradicionalno članovi kneževske obitelji i ove godine prošao je bez princeze Charlene. Nje nije bilo niti prošle godine zbog zdravstvenih problema, a ovim nedolaskom samo su se razbuktale priče da je bračna sreća kneza Alberta i bivše južnoafričke plivačice ipak završena priča.

image
NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Pierre Casiraghi i supruga Beatrice Borromeo, Charlotte Casiraghi, Tatiana Santo Domingo i Andrea Casiraghi

OLIVIER HUITEL/POOL/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Domaćica ovogodišnjeg Bala ruža bila je Albertova starija sestra, princeza Caroline koja je kao temu odabrala Bollywood. To je bila inspiracija za uređenje dvorane i svih detalja koja je povjerena jednom od najboljih svjetskih postolara Christianu Louboutinu, Carolininom prijatelju koja mu je prema njegovom svjedočanstvu bila prva slavna mušterija.

image

Christian Louboutin i pjevač Mika

OLIVIER HUITEL/POOL/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Dame su nosile raskošne haljine u skladu sa zadanom temom. Domaćica i njezina kći, Charlotte Casiraghi odabrale su kreacije iz modne kuće Chanel, jedna Carolinina snaha, Tatiana Santo Domingo Casiraghi nosila je haljinu Christian Dior, a druga snaha Beatrice Borromeo Casiraghi odabrala je svjetlucavu kreaciju britanske dizajnerice Jenny Packham čiji je dizajn čest odabir i princeze Catherine.

image

Pierre Casiraghi, mlađi sin princeze caroline sa suprugom Beatrice Borromeo

OLIVIER HUITEL/POOL/BESTIMAGE/PROFIMEDIA OLIVIER HUITEL/POOL/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Ove godine na bal nije došla ni monegaška princeza Stephanie, najmlađa kći monegaškog kneza Rainiera III. i princeze Grace Kelly, kojoj glamurozne zabave pa bile one i obiteljske, skoro nikada nisu izbor. Ali su zato došli brojni slavni gosti iz svih sfera života koji su uživali u raznim delicijama, a sav prihod išao je u Zakladu Grace Kelly.

image

Na Bal ruža stigla je legendarana Dame Shirley Bassey

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 09:43