viđen na aerodromu

Harry je posljednji stigao u Balmoral, a prvi iz njega otišao. Bio je utučen

Nakon sina, prema Londonu je krenuo i njegov otac, kralj Charles III. sa suprugom Camillom te se očekuje da će se uskoro obratiti javnosti.

Princ Harry, vojvoda od Sussexa nije dobio utrku s vremenom i u dvorac Balmoral jučer je stigao posljednji, nakon što je već javnost obaviještena da je njegova baka, kraljica Elizabeta II. preminula. A iz škotskog dvorca otišao je prvi, jutros oko osam sati, kako bi stigao u Aberdeen na komercijalni let za London u 10 sati. Do aerodroma je stigao u crnom Range Roveru, u drugom ga je pratilo pet policajaca, a dovezen je direktno na pistu gdje ga je dočekala djelatnica koja mu je izrazila sućut.

image

Princ Harry nježno je potapšao djetlatnicu aerodroma koja mu je izrazila sućut

NEWSLINE MEDIA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

On ju je nježno potapšao po ramenu i vidno tužan ukrcao se u avion. Princ je nosio crno odijelo i crni sportski ruksak na ramenu. Vratio se na imanje u Windsoru gdje ga je u njegovoj londonskoj rezidenciji, kući Frogmore čekala supruga Meghan Markle. Kako je neslužbeno priopćeno, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle u Londonu ostaju još desetak dana, do kraljičinog sprovoda.

image

Harry je prvi otišao iz Balmorala

AARON CHOWN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

A nekoliko sati iza princa Harryja, prema Londonu je krenuo i njegov otac, kralj Charles III. sa suprugom Camilom, oboje vidno tužni sa suzama u očima. Novi britanski kralj u Londonu će se prvo sastati s novom premijerkom Liz Truss čiju je funkciju prije tri dana odobrila sama kraljica, a potom će se obratiti javnosti.

image

Kralj Charles III. prema aerodromu u Aberdeenu krenuo je nakon Harryja

STUART WALLACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA STUART WALLACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kraljica supruga, kako sad glasi Camillina titula, nije skrivala tugu zbog odlaska kraljice Elizabete II.

STUART WALLACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njegova braća i sestre te njegov najstariji sin, princ William ostali su u Balmoralu. U Balmoral nije došla vojvotkinja Catherine koja je u Londonu ostala čuvati djecu. I dobila težak zadatak objasniti im da više nema njihove voljene prabake.

Linker
19. travanj 2024 05:52