NIKLAS HALLE‘N/AFP/PROFIMEDIA
raspričala se

Meghan otkrila što je pisalo u poruci koju je dobila od Beyonce: ‘Nisam mogla vjerovati‘

Na stranu odbjegle vojvotkinje od Sussexa, stala je i pop diva Beyonce koja joj je poslala poruku podrške nakon intervjua kojeg je s Harryjem dala Oprah Winfrey.

Na stranu odbjegle vojvotkinje od Sussexa, stala je i pop diva Beyonce koja joj je poslala poruku podrške nakon intervjua kojeg je s Harryjem dala Oprah Winfrey.

Dokumentarac o Meghan i Harryju ne prestaje izazivati pažnju. Iako je daleko od eksplozivnog kako je najavljivan, ipak donosi neke nepoznate činjenice koje se uglavnom bave njihovom "sudbonosnom" ljubavi koja, kako tvrde, nije baš bila najbolje prihvaćena niti od članova kraljevske obitelji niti od britanske javnosti. Tako se u posljednjoj epizodi Meghan pohvalila kako joj je pop zvijezda Beyonce poslala ohrabrujuću poruku nakon skandaloznog intervjua koji je par dao Oprah Winfrey.

image

Harry i Meghan rekli su Oprah Winfrey kako su pobjegli u Ameriku bojeći se za sebe i život njihovog tada nerođenog sina

CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

"Beyonce mi je baš pisala. Pogledaj. Ne mogu vjerovati da uopće zna tko sam. Kaže da želi da se osjećam sigurno i zaštićeno. Ona se divi i poštuje moju hrabrost i ranjivost i misli da sam odabrana da razbijem generacijska prokletstva koja treba iscijeliti", govori Harryju u dokumentarcu.

image

Dokumentarac otkriva i puno intimnih trenutaka obitelji koja sada živi u Santa Monici

NETFLIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo kako se tada trudna Meghan Markle potužila Oprah da su se bojali za sigurnost sinčića Archieja kojeg je tada nosila, da mu kraljevska obitelj nije dala titule i samim time ne bi imao pravo na zaštitu. Sa suzama u očima dodala je da su se i neki članovi kraljevske obitelji brinuli koje će boje kože biti dječak.

image

S tatom Thomasom Markleom ne razgovara od vjenčanja jer je informacije prodavao tabloidima

IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Princ Harry u novim epizodama otkriva kako je Meghan imala spontani pobačaj i to zahvaljujući stresu zbog brojnih negativnih medijskih napisa. Iako nije kazao koji su to napisi točno uzbudili Meghan, kao najeklatantniji primjer bezobzirnog novinarstva naveo je onaj kada je britanski tabloid The Mail on Sunday objavio privatno pismo koje je Meghan poslala svom ocu Thomasu Markleu koji je novinama prodavao informacije o kćeri.

image

Njihov srdačni javni susret zabilježili su fotografi

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na pismo ju je, kako tvrdi, nagovorila sama kraljice i Harryjeva baka Elizabeta II. Tabloid su tužili i dobili sudski spor, no gubitak bebe nitko im nije mogao nadoknaditi.

Linker
27. travanj 2024 18:18