KOMIČAN TRENUTAK

Na NBA utakmici: Evo kako je Meghan reagirala na Harryjev poljubac pred 20.000 ljudi

Meghanin PR tim pozvao je "tabloide i razne kraljevske dopisnike da zaustave iscrpljujući cirkus koji sami stvaraju" te naveo kako je Meghan "krenula dalje" te da "nastavlja živjeti u sadašnjosti" i ne opterećuje se starim razgovorima. Meghan je to i pokazala na utakmici na koju je stigla sa svojim suprugom.

Meghan Markle blago je i smijući se otklonila poljubac svog supruga, princa Harryja, kada se nagnuo prema njoj i počeo joj se približavati, a sve su to mogle na video zidu pratiti oči 20.000 posjetitelja sinoćnje NBA utakmice odigrane u Los Angelesu, među kojima su bili i medijska zvijezda Kim Kardashian, glumac Adam Sandler i glazbenik Sean ‘Diddy‘ Combs. Na prvom zajedničkom javnom pojavljivanju u mjesec dana vojvodu i vojvotkinju od Sussexa pratili su zaposlenici njihove zaklade Archewell, a smjestili su se u loži Crypto.com Arene kako bi pogledali susret LA Lakersa i Memphis Grizzliesa u četvrtoj utakmici doigravanja.

image
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par je cijelo vrijeme izgledao vrlo dobro raspoložen, a kad se Harry nagnuo prema supruzi publika je počela pljeskati i navijati potičući ih na poljubac. Harryju to, čini se, nije nimalo smetalo, no Meghan ga je primila za ruku i zaustavila, na što je on reagirao komičnom grimasom.

Dolazak na utakmicu (u kojoj su, spomenimo, Lakersi pobijedili 117:111) dogodio se samo nekoliko sati nakon što je Meghan "napustila sklonište", kako piše Daily Mail, i obratila se putem videa publici na Ted Talku fotografa Misana Harrimana, s kojim se kroz suradnju i sprijateljila. Upravo je taj Britanac rođen u Nigeriji snimao par kad su objavili Meghaninu drugu trudnoću, kao i 2022. proslavu prvog rođendana male Lilibet, Meghanine i Harryjeve kćeri. Par ima i sina Archieja koji je rođen 6. svibnja 2019., a baš će se na taj datum odigrati ceremonija krunjenja Harryjevog oca, kralja Charlesa III. Kao što je poznato, na krunidbu će doći samo Harry, a Meghan će ostati u njihovom kalifornijskom domu slaveći s djecom Archiejev rođendan.

Njezin PR tim pozvao je "tabloide i razne kraljevske dopisnike da zaustave iscrpljujući cirkus koji sami stvaraju" te naveo kako je Meghan "krenula dalje" i kako "nastavlja živjeti u sadašnjosti" te da se ne opterećuje starom konverzacijom kada je navodno pisala Charlesu nakon bombastičnog intervjua koji su Meghan i Harry dali Oprah Winfrey u ožujku 2021. U njemu su tvrdili kako je stariji član kraljevske obitelji tijekom prve Meghanine trudnoće izrazio "zabrinutost" oko toga koliko će "tamna" biti koža njihovog djeteta. Meghan je, opet navodno, pismom odgovorila Charlesu na pismo koje je on njoj poslao. Pisala je o "nesvjesnoj pristranosti", ali je navela i da komentar o boji kože nije izrečen zlobno. No, izvor Daily Telegrapha tvrdi da Meghan neće doći na krunidbu zato što je od kralja primila nezadovoljavajući odgovor.

Odnosi Harryja i Meghan s kraljevskom obitelji dodatno su se pogoršali nakon dokumentaraca na Netflixu i prinčevih memoara „Rezerva”, no izvor sada tvrdi da Harryju nedostaje domovina i da je „očajnički” želio prisustvovati krunidbi i javno podržati oca. Princ je pokušao pronaći i vrijeme za detaljniji razgovor s ocem, ali Charles navodno ima vremena samo za jedan susret, a Harry bi volio provesti i „kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji”, piše The Sun. No, koliko je sada poznato, vojvoda od Sussexa samo će prisustvovati ceremoniji krunjenja koja će trajati nekoliko sati.

Linker
17. travanj 2024 18:21