POTPUNO ISKRENO

Novi šok za kraljevsku obitelj: Princ Harry u tajnosti napisao memoare u kojima je otkrio dosad nepoznate detalje

Nemirima unutar kraljevske obitelji se, čini se, ne nazire kraj. Princ Harry je najavio izdavanje knjige, memoara o životu u kraljevskoj obitelji u kojima je otkrio neke nepoznate detalje o svojem životu.

I taman kada se, nakon otkrivanja kipa princeze Diane, činilo da je na pomolu primirje između princa Harryja i ostatka kraljevske obitelji, uslijedio je još jedan događaj koji bi mogao dodatno uzdrmati odnose. Princ Harry je, naime, u tajnosti posljednjih godinu dana pisao memoare o svom životu u kraljevskoj obitelji, a knjiga bi svjetlo dana mogla ugledati iduće godine.

Prava na knjigu memoara je princ Harry već prodao velikoj američkoj izdavačkoj kući Penguin Random House, a kao predujam je navodno primio 20 milijuna dolara, koje će donirati u dobrotvorne svrhe. Na memoarima je radio s piscem iz sjene, J. R. Moehringerom koji je memoare pisao i za poznatog tenisača Andrea Agassija i suosnivača Nikea, Phila Knighta.

image
Princ Harry u memoarima je opisao svoj život unutar kraljevske obitelji.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nakon što je naprasno dala otkaz, bivša zaposlenica Harryja i Meghan otkrila kako joj je bilo raditi s ‘odbjeglim‘ parom

Po prvi puta princ će kroz memoare otkriti iskustva, detalje iz privatnog života, pobjede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život.

"Memoare nisam pisao kao princ kakav sam rođen, već kao čovjek kakav sam postao. Nadam se da ću vam kroz svoju priču - padove, pogreške, naučene lekcije - pokazati da, bez obzira na to odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo. Duboko sam zahvalan na prilici da podijelim ono što sam naučio tijekom dosadašnjeg života i uzbuđen što će ljudi pročitali moj vlastiti prikaz života koji je točan i potpuno istinit", rekao je Harry.

image
Od kada su princ Harry i Meghan Markle odlučili napustiti Veliku Britaniju, odnosi unutar kraljevske obitelji se nisu popravili.
MICHAEL BOWLES/SHUTTERSTOCK

U svojoj knjizi, princ se dotaknuo vremena provedenog u vojsci, očinstva, braka, ali i nekih dosada nepoznatih detalja koji bi dodatno mogli uzdrmati ionako loše odnose s ostatkom kraljevske obitelji.

Čitajte i: Velika svađa kraljevske braće: Evo što je William u naletu bijesa rekao Harryju o njegovoj supruzi Meghan

Podsjećamo, još je u ožujku veliki nemir u obitelji izazvao intervju princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle koji su gostovali u emisiji Oprah Winfrey i iznijeli mnoge optužbe na račun kraljevske obitelji, pa čak i one za rasizam, što je mnoge šokiralo.

image
Princ Harry sa suprugom Meghan i dvoje djece, Archiejem i Lilibet ‘Lili‘ Dianom živi u Kaliforniji.
SHUTTERSTOCK

Nakon toga, princ Harry je o odrastanju u kraljevskoj obitelji pričao i u emisiji "The Me You Can‘t See", ponovno optužujući oca, ali i cijelu obitelj, kao glavni razlog njegovog napuštanja Velike Britanije. Spomenuo je i kako je njegova supruga, Meghan zbog svega htjela okončati svoj život.

Linker
18. travanj 2024 10:09