SHUTTERSTOCK
ne može baš popiti

Otkriven je neobičan nadimak budućeg kralja: Evo kako zovu princa Williama

Nemaju svi isti kacapitet kad se izlazi u pub i pije pivo, a kakav je William po tom pitanju i zašto ima neobičan nadimak otkrio je Mike Tindall.

Nemaju svi isti kacapitet kad se izlazi u pub i pije pivo, a kakav je William po tom pitanju i zašto ima neobičan nadimak otkrio je Mike Tindall.

Najinteresantnija medijska otkrića o britanskoj kraljevskoj obitelji događaju se slučajno, kada im se malo tko nada. Potvrdilo se to i tijekom gostovanja Mikea Tindalla, bivšeg ragbijaša i nekadašnjeg natjecatelja reality showa "I‘m a Celebrity… Get Me Out of Here", u sportskom podcastu "Seven: Rob Burrow". Pratila ga je supruga Zara Tindall, nećakinja kralja Charlesa i bivša olimpijska natjecateljica u jahanju. Ni ona nije mogla povjerovati u to što je njezin suprug otkrio javnosti.
"U velikoj si nevolji ..." tobože mu je zaprijetila u emisiji koju vode Rob Burrow, bivši engleski profesionalni igrač ragbija i njegova supruga Lindsey. Što je Mike Tindall izbrbljao? Razgovor se poveo o nadimcima koje bračni par dijeli.

"U osnovi se često nazivamo ‘munchkins‘, zar ne? Ili ‘moja ljubavi‘", spremno je odgovorio Mike. A onda je prešao na nadimke unutar kraljevske obitelji: voditelj podcasta nije mogao povjerovati kakva mu je ekskluzivnu informaciju otkrio zet princeze Anne, sestre kralja Charlesa.

image

Zara i Mike Tindall s kćerima, u društvu princeze Beatrice i njenog supruga Edoarda Mapellija Mozzija te princem i princezom od Walesa i njihovom djecom

WPA POOL/DAVID DYSON/SHUTTERSTOCK

"Princ od Walesa poznat je kao ‘Willy jedna pinta‘ jer ne podnosi baš najbolje pivo. Dovoljna je manja količina da ga potopi. To je insajderska informacija o princu od Walesa. Sada je vani, žao mi je stari", rekao je Mike Tindall. Supruga ga je pogledala pretvarajući se da je ljutita.

image

Princ William i princeza Catherine u pubu Dog and Duck u Sohu

JAMIE LORRIMAN/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

"Puno si nadimaka otkrio", dodala je 42-godišnja profesionalna jahačica i unuka pokojne kraljice Elizabete, koja je od 2011. u braku s bivšim ragbi šampionom. Imaju troje djece, kćeri Miju i Lenu te sina Lucasa koje odgajaju podalje od znatiželjne javnosti. Ne bi li mu uzvratila, Zara Tindall ispričala je u podcastu da supruga uglavnom naziva "munchkin" i "Mikey".
"U mojem telefonu zaveden je pod drugim imenom koje završava s ‘mačić‘", ispričala je uz osmijeh dodajući da ga zove punim imenom i prezimenom kad god ju naljuti.

image

Bivši ragbijaš sa sinom ovog ljeta na konjičkoj utrci u Hampshireu

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK

Zafrkancija u studiju se nastavila do kraja emisije. Treba reći i to da postoji poseban razlog za neobično otvoren nastup članova kraljevske obitelji. Stvar je u tome da su Lindsey i Rob Burrow pokrenuli podcast u suradnji s BBC-jem kako bi senzibilizirali javnost o motoričkim neurološkim bolestima jer je i Rob Burrow među oboljelima. Igrao je za klub "Leeds Rhino" s brojkom sedam na majici, pa upravo toliko pitanja i postavlja svakom svojem gostu u studiju, a i sam podcast u nazivu ima tu brojku. Bivši sportaš pokrovitelj je britanske Udruge za motoričke bolesti neurona, prenosi People, stoga su Zara i Mike Tindall gostovanjem u podcastu htjeli podržati njegov dobrotvorni rad. A usput su otkrili i nešto zabavno o članovima svoje obitelji.

Linker
27. travanj 2024 20:31