nema mira

Princ Harry u najnovijem traileru: ‘Kraljevska obitelj je lagala da zaštiti Williama‘

Izgleda da će svaka nove epizoda Netflixovog dokumentarca o princu Harryju i Meghan biti sve uzbudljivija pa sad odbjegli kraljević tvrdi da je kraljevska obitelj činila sve, pa i lagala, kako bi zaštitila njegovog brata.

Netflixov dokumentarac o Harryju i Megan ne prestaje skandalizirati britansku javnost. Pogotovo onu sklonu monarhiji. U najavi za novu epizodu koja će se emitirati u četvrtak, princ Harry okomio se na "Firmu" tvrdeći da su zbog njegovog brata princa Williama bez problema lagali kako bi ga zaštitili, a zbog njega i Megan nisu željeli govoriti niti istinu da bi ih zaštitili.

Odbjegli princ se i zapitao: "Tko zna što bi se s nama dogodilo da nismo otišli iz Velike Britanije onda kada smo otišli?"

Meghan je pojasnila da su im ukinuli osiguranje bez obzira na to što su ih mediji pratili u stopu i cjelokupna javnost je znala za svaki njihov korak. Dodala je i da ih nisu bacili vukovima već su njima hranili vukove. Potom kreće snimka para u avionu koji odlazi u Ameriku dok Harry komentira kako je to njihov let u slobodu.

image

Harry & Meghan, dokumentarac koji je paru donio 100 milijuna dolara

NETFLIX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim dijelova intervju prikazane su i privatne snimke para što ovaj dokumentarac čini jedinstvenim s obzirom na nikada viđene situacije iz njihovog privatnog života u Kaliforniji. Tako se vidi kako Harry igra nogomet s punicom i malim Archyjem na ramenima. Vidi se isječak kada s djecom poziraju u vrtu svoje londonske rezidencije kuće Frogmore Cottage za vrijeme proslave kraljičinog platinastog jubileja. Tada je kraljica Elizabeta II. prvi i zadnji put vidjela malu Lilibet koja je u Londonu proslavila i prvi rođendan.

image

Fotografije princeze Dijane u Harryjevom kalifornijskom domu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

U dokumentarcu su otkrili i detalje svog privatnog života

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U svakom slučaju, uzbuđenja neće nedostajati, a još se čekaju reakcije iz kraljevske kuće koja i dalje mudro šuti. S obzirom na to da je dokumentarac snimljen prije smrti kraljice Elizabete II., pitanje je i bi li princ Harry danas promijenio koju izjavu, pogotovo što mu je tata Charles u međuvremenu postao britanski kralj.

image

Meghan tvrdi da je bila hrana za vukove

NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA

No Netflix se za basnoslovnu sumu (navodno se radi o 100 milijuna dolara) koju je isplatio Harryju i Meghan sigurno dobro osigurao pa čak ni emitiranje nije prolongirano iza nove godine kako je nakon kraljičine smrti najavljeno.

image

Obiteljsko druženje

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Možda se kraljevska obitelj uistinu nije primjereno ponašala prema Harryju i Meghan, no to se može reći i za odbjegli par. Jer oni su prekršili sva pravila kraljevskog, ali i pristojnog ponašanja, ponudivši obiteljsku intimu javnosti na pladnju. Pritom znajući da odgovora s druge strane neće biti.

Linker
17. travanj 2024 16:22