Princ Charles
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
NEDOSTAJE MU OBITELJ

Princu Charlesu nije lako ovih dana: 'Sve što se događa vrlo je frustrirajuće, jako sam tužan'

Princ Charles, rekao je u razgovoru za Sky, da razgovor telefonom i popularnim aplikacijama nije isto kao razgovor sa svojom obitelji uživo. Svi mu neizmjerno nedostaju i jedva čeka da ih sve zagrli.

Princ Charles (71) spreman je, kako kaže, zagrliti svoju obitelj nakon višemjesečne izolacije uzrokovane pandemijom korona krize. Budući kralj u razgovoru za Sky rekao je i kako je izolaciju proživljavao teško, a odvjesnost od obitelji ga je dodatno rastužila.

''Dugo nisam vidio svog oca, a idući će tjedan napuniti 99 godine, jako sam tužan'', izjavio je prijestolonasljednik.

Posebno ga rastužuje što svoje unuke princa Georgea (6), princezu Charlotte (5), princa Louisa (2) te malenog Archia (1) nije vidio duže vrijeme uživo i poigrao se s njima, jer to su mu jako bitni trenuci u životu.

/The Royal Family on the Balcony of Buckingham Palace.
Trooping The Colour - The Queen's Birthday Parade, London, UK - 11 Jun 2016,Image: 289886517, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia
DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia
Još će proći neko vrijeme da vidimo zajedno obitelj na poznatom balkonu Buckinghamske palače.

''Upotrebljavam sve žive video aplikacije da bih se s njima vidio, sve je to krasno, sretan sam kad ih vidim, ali ujedno je i jako tužno. Želim ih zagrliti, a ne mogu'', zavapio je Charles.

Princ navodi da poputno shvaća frustracije, poteškoće, tugu i tjeskobu koju mnogi ljudi proživljavaju ili su proživljavali tijekom izolacije i globalne zdravstvene krize.

'' Pokušavam sve, pa i u ovom razgovoru kako bi ljude ohrabrio da budu mentalno što zdraviji, tijekom ovih zahtjevnih vremena'', rekao je.

U travnju je otkrio kako se u izolaciji sa suprugom Camillom (72) nalazi u Škotskoj i kako vrijeme krati gledajući viralne video sadržaje na temu korona virusa i popularne memove.

''Tehnologija nam je omogućila da se i za vrijeme krize vidimo, zabavljamo, igramo igrice, imamo virtualne partije preko video aplikacija, pjevamo i budemo veseli, tako da sam i ja iskoristio sve blagodati tehnologije'', rekao je princ Charles.

Već je poznato kako je princ bio zaražen korona virusom s vrlo blagim simptomima te je ozdravio za tjedan dana na čuđenje javnosti.

The Royal family led by Queen Elizabeth II gather on the Balcony of Buckingham Palace
Trooping the Colour, London, Britain - 14 Jun 2014,Image: 234113803, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia
David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia
Charles jedva čeka zagrliti obitelj i prijatelje.

''Sve što se događa vrlo je frustrirajuće i vrlo me uznemirilo iskustvo koje sam imao, pogotovo kada izostane prisustvo obitelji i prijatelja, normalan život na koji smo naviknuli više ne postoji i teško da će se vratiti'', rekao je u travnju, nakon što se doznalo da ima koronu.

Prince Charles and Camilla Duchess of Cornwall at the Commonwealth Day Reception at Marlborough House
Commonwealth Day Service, Westminster Abbey, London, UK - 09 Mar 2020,Image: 504981468, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
REX / Shutterstock Editorial / Profimedia
Cahrles i supruga su obožavatelji društvenih događanja pa jedva čekaju da izađu iz dvorca.

Dodao je i kako on i supruga posebno misle i suosjećaju sa svima koji su izgubili svoje najmilije, u tako teškim i nenormalnim okolnostima, kakva je bila situacija, oko svega što smo prošli i još uvijek prolazimo.

Čitajte i:

Novi portreti kraljevske obitelji: Jedan je slatkiš pokupio najviše simpatija

Princ ostaje princ: Kraljica dala do znanja da ostaje na tronu

Princ Charles pozitivan je na koronavirus: 'Ne može se ustanoviti tko ga je i gdje zarazio'

Camilla ponovila hvaljeni outfit Meghan Markle, ali joj kosa nije dala mira

Kraljica i njezini nasljednici radili kolač, sve je oduševio princ George

Princ Charles otkrio da rijetko viđa unuka

Kakva figura! Vintage kupaći kostim princa Charlesa je najzabavnije što ćete danas vidjeti

Na dvorima drame ne nedostaje: Najveće kraljevske svađe koje su šokirale javnost godinama

Linker
17. travanj 2024 11:51