Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia
Trudna već pet mjeseci

Slavna Hurem čeka drugo dijete: Nitko ne zna tko je otac, no mnogi sumnjaju na njezinog kolegu

Otkako ju je bivši partner napustio kada je bila trudna s njihovim djetetom, turska glumica skriva svoj privatni život od očiju javnosti pa nije htjela otkriti s kim čeka još jednu djevojčicu.

Turska glumica Meryem Uzerli, koju smo gledali kao Sultaniju Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, podijelila je s fanovima sretnu vijest da očekuje drugo dijete. Uzerli, inače majka šestogodišnje djevojčice Lare, za turske je medije rekla kako je trudna već pet mjeseci, no nije otkrila i s kim, tako da se sada svi pitaju tko je otac djeteta.

"Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u siječnju ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu obitelj", rekla je Meryem. Glumica njemačkog podrijetla već neko vrijeme živi u Berlinu te je natuknula da je sretno zaljubljena, no ne i u koga. "Neke stvari bih zadržala za sebe", rekla je Uzerli koja se trudi čuvati privatni život od očiju javnosti.

May 16, 2019 - Cannes, Alpes-Maritimes, Frankreich - Meryem Uzerli attending the 'Rocketman' premiere during the 72nd Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May15, 2019 in Cannes, France,Image: 433880927, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dave Bedrosian / Zuma Press / Profimedia
Dave Bedrosian / Zuma Press / Profimedia
Nakon drame s bivšim, Meryem Uzerli ne govori o privatnom životu.

Iako je postala planetarno popularna nakon uloge Hurem, u privatnom životu joj nisu cvale ruže. Zbog bolesti je morala napustiti Tursku i vratiti se u Berlin kako bi se izliječila, a tada je ostala trudna s tadašnjim partnerom, 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom.

On se protivio rođenju njihovog djeteta i nagovarao je na pobačaj, zbog čega je glumica doživjela živčani slom. Laru je ipak odlučila roditi, no u visokom stupnju trudnoće joj je bilo vrlo teško.

Bivši par prekinuo je sve kontakte još prije Larinog rođenja pa glumica od tada ne govori o privatnom životu, što uopće ne čudi, s obzirom na situaciju. Uzerli bi, kada se situacija s koronavirusom smiri, trebala glumiti u novom filmu o bombardiranju Srbije 1999.

Osim nje, u filmu bi trebao glumiti i turski glumac Çağlar Ertuğrul kojeg znamo iz serije "Fazilet i njezine kćeri". Neki čak nagađaju da bi on mogao biti njezina nova ljubav jer je izričito tražio da s njom glumi u novom filmu.

Čitajte i:

Sin markantnog Bali-bega već 'rastapa' pogledom: 'Izgleda ozbiljno kao i njegov tata'

Šuškanja su bila točna! Ed Sheeran dobio djevojčicu, ali nitko nije očekivao da će joj dati ovakvo ime

Emma Roberts otkrila spol prvog djeteta: Sretnu vijest glumica je objavila uz nježne fotografije

Bivša manekenka potvrdila je radosnu vijest s odmora na Hvaru: 'Stiže nam Makova sestrica'

Linker
16. travanj 2024 19:43