BLAGDANSKA ČAROLIJA

20. godišnjica Harryja Pottera: Specijal s najpoznatijim čarobnjacima dolazi na Sky točno na Novu godinu

Na Sky također dolazi ‘Harry Potter: Turnir kuća u Hogwartsu‘ 29. prosinca - natjecanje obožavatelja Harryja Pottera kako bi osvojili Kup kuće.

Spakirajte svoje štapiće i uskočite u Hogwarts Express jer specijalna epizoda s tri najpoznatija čarobnjaka izlazi upravo na jubilarnu 20. godišnjica prvog filma o Harryju Potteru.

U prethodno najavljenoj emisiji HBO-aponovno će zasjati Daniel Radcliffe, zajedno s kolegama glumcima Emmom Watson i Rupertom Grintom, a kako će najpoznatiji trojac ponovno proživjeti filmove koji su ih proslavili moći ćete pogledati i na programu Sky i NOW točno na Novu Godinu.

U specijalu 'Povratak u Hogwarts' također ćemo vidjeti i Toma Feltona (Draco Malfoy), Imeldu Staunton (Delores Umbridge), Matthewa Lewisa (Neville Longbottom), Garyja Oldmana (Sirius Black) i Robbieja Coltranea (Rubeus Hagrid) kako razgovaraju o filmovima o malom čarobnjaku koje su počeku snimati davne 2000. godine.

image

Helen Mirren vodi Kup kuća u Hogwartsu

TBS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Veliki reunion ekipe 'Harryja Pottera': Izašao je teaser, a poznat je i datum izlaska specijala

Za neupućene, filmovi o Harryju Potteru bazirani su na istoimenim romanima, a govorili su o dječaku čarobnjaku koji je išao u Hogwarts školu za čarobnjake gdje je učio o pravoj ljubavi i prijateljstvu ali i kako se obraniti od neprijatelja Voldemorta, koji mu je ubio roditelje dok je Harry bio beba.

image

Helen Mirren

TBS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Od sedam knjiga napravljeno je osam filmova, koji su postali peta najveća franšiza u povijesti filma. Objavljena su i dva spin-off filma 'Čudesne zvijeri', s Eddiejem Redmayneom u glavnoj ulozi, dok bi treći trebao izaći sljedeće godine.

Na Sky također dolazi 'Harry Potter: Turnir kuća u Hogwartsu' 29. prosinca - četverodijelni događaj koji će voditi poznata glumica Helen Mirren. Na tom natjecanju obožavatelji Harryja Pottera će se natjecati jedni protiv drugih kako bi osvojili Kup kuće.

image

Kuća Griffindor

TBS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slasne čarolije iz Hogwartsa: Harry Potter kuharica donosi genijalne recepte - otkrivamo najpopularniji

No, ni to nije sve, već će se svi filmovi o Harryju Potteru emitirati ekskluzivno na SkyTV-u od 19. prosinca.

Zai Bennett, Skyjev izvršni direktor u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, rekao je: „Prije dvadeset godina u svijet smo pustili malo kinematografske magije dok su Harry Potter i Kamen mudraca upravo imali svoj debi na velikom platnu" te dodao: „To je franšiza kao nijedna druga, očarala je milijune djece diljem svijeta".

SkyTV oduševljeno poručuje da će u prosincu biti ekskluzivni dom nove povijesti Hogwartsa, a s Hogwarts turnirom i specijalom 'Povratak u Hogwarts', zasigurno će očarati sve obožavatelje Harryja Pottera.

Linker
11. travanj 2024 19:09