Nova uloga!

Ako fizikalna terapija ne pomogne Sofiji Vergari, šoping hoće! Unatoč leziji, glumica ima dobre vijesti

Premda zdravstveno ne stoji najbolje, zvijezda ‘Moderne obitelji‘ ipak ima razloga za sreću - glumit će u novoj Netflixovoj seriji o zloglasnoj trgovkinji drogom.

Sofia Vergara (49) otišla je u kupovinu tepiha u poznatu trgovinu modernih prostirki u LA-u. Kolumbijska glumica stigla je u ležernoj i udobnoj odjeći, nosila je crnu majicu dugih rukava, masku za lice sa životinjskim uzorkom, crnu Celine torbu i poderane traperice, vjerojatno iz njezine modne kolekcije Sofia Jeans. Zaštitna maska imala je isti leopard uzorak kao i natikače koje su pak otkrile ozljedu na gležnju zbog čega joj je gotovo cijelo stopalo povijeno zavojem. Unatoč leziji, glumica ima sjajne vijesti.

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Netflix je nedavno najavio da će Sofía glumiti u seriji o zloglasnoj trgovkinji drogom Griseldi Blanco. Riječ je o seriji koja prati stvarni život pametne i ambiciozne kolumbijske poslovne žene koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih narko-kartela u povijesti, a snimit će se u šest 50-minutnih epizoda.

Smrtonosna mješavina šarma i divljaštva pomogla je odanoj majci i supruzi da se snađe između obitelji i posla, što ju je dovelo do toga da postane poznata kao Crna udovica i kuma kokaina.

image
THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: One su najbogatije žene Hollywooda! Vrtoglavi iznosi ne odaju krizu koja je zahvatila industriju

"Griselda Blanco bila je lik veći od života čija joj je nemilosrdna, ali genijalna taktika omogućila da vlada carstvom vrijednim milijardu dolara godinama prije mnogih najozloglašenijih muških kraljeva o kojima toliko znamo", izjavila je Vergara.

Najplaćenija na svijetu

Prema Forbesovom popisu najplaćenijih glumica do lipnja ove godine na prvom mjestu nalazi se upravo Sofia Vergara, trenutno jedna od sutkinja u America‘s Got Talent showu. Najplaćenija glumica na svijetu do listopada 2020. zaradila je 43 milijuna dolara te se za jedno mjesto pomakla do samog vrha, u odnosu na prethodnu godinu.

image
SPLASH/PROFIMEDIA

Po epizodi za posljednju sezonu serije Moderne obitelji koja je osvojila Emmy, zaradila je 500 tisuća dolara,a Forbes je procijenio da će Vergara zaraditi najmanje 10 milijuna dolara svake sezone America‘s Got Talent showa - jednog od najpopularnijih televizijskih natjecanja u SAD-u.

Čitajte i: Život je nije mazio, no ona je sve nevolje pobijedila i danas je najplaćenija glumica svijeta

Linker
19. travanj 2024 00:55