Prepuna emocija

Ana Rucner slavi s najvažnijom ženom u svom životu: ‘Hvala ti za svaki osmijeh i ljubav‘

Domaća glazbenica ljubav prema violončelu naslijedila je od svojih roditelja, posebice majke s kojom je jako vezana i s kojom ima mnogo toga zajedničkog.

Violončelistica Ana Rucner čak je i tijekom pandemije imala pune ruke posla, no najmiliji su joj ipak na prvom mjestu. Najvažnija žena u njezinom životu, mama Snježana, slavi 66. rođendan, a tim povodom njezina joj je kći na Instagramu posvetila nekoliko predivnih riječi.

"Galerija slika najvažnije žene u mom životu! Hvala ti mama za svaki tvoj osmjeh. Hvala ti za ljubav! Sretan rođendan jedina!", napisala je ponosna Rucner i tagirala svoju majku.

Čitajte i: Ana Rucner na Stradunu s navodnim dečkom, već dugo se svi pitaju jesu li zajedno

Na nizu fotografija na kojima obje sjaje od sreće odmah se primjećuje njihova povezanost i neizmjerna ljubav, a neki su primijetili da kći slika i prilika majke Snježane.

Na ljubavi prema violončelu Ana može zahvaliti upravo majci koja je također glazbenica - solo čelistica u Hrvatskom narodnom kazalištu. Osim nje, glazbeno nadareni su i ostali članovi obitelji Rucner, otac Dragan koji je violinist solist u Zagrebačkoj filharmoniji i brat Mario koji svira violu.

Najbolje prijateljice

U intervjuu koji su Ana i Snježana svojevremeno dale za magazin Gloria, otkrile su da su slične u mnogo toga.

"Volimo gledati romantične komedije da se možemo rasplakati, volimo se smijati, vedrog smo duha, optimistične smo i Vodenjaci smo po horoskopu. No, za razliku od mene, Ana je jako točna", kazala je Snježana.

Njihov je odnos otpočetka prijateljski i otvoren. "Mnogo smo vremena provele zajedno, odlazile ljeti na seminare na Hvar, gdje je mama vježbala sa mnom… kad bih rekla da ne mogu više, ona bi me pritisnula da ustrajem dalje. A otkako sam postala majka, mislim da smo baš prave prijateljice", otkrila je tada Ana koja iz bivšeg braka s glazbenikom Vladom Kalemberom ima 14-godišnjeg sina Dariana.

Linker
16. travanj 2024 21:51