promo Zaklada "Hrvatska za djecu"
CRNO-BIJELA KOMBINACIJA

Anamariju Asanović nismo dugo vidjeli: Poznata dizajnerica pokazala je da ima veliko srce

Ponos, hrabrost, emocije, ali istovremeno i trema pred prvi izlazak vladali su maturantima iz Splita koji su se po prvi puta našli u ulozi modela, a s ponosnom ih je gledala i poznata modna dizajnerica Anamarija Asanović.

Ponos, hrabrost, emocije, ali istovremeno i trema pred prvi izlazak vladali su maturantima iz Splita koji su se po prvi puta našli u ulozi modela, a s ponosnom ih je gledala i poznata modna dizajnerica Anamarija Asanović.

Snažne emocije i divna energija ostat će dugo u sjećanju maturantima iz cijele Hrvatske koji su bili zvijezde revije Moja maturalna večer Zaklade "Hrvatska za djecu". Unatoč situaciji s pandemijom koronavirusa, ovogodišnja revija maturanata u Splitu protekla je dijelom virtualno, a dijelom uživo.

Ovaj posebni događaj započeo je virtualnom revijom. Na velikom ekranu redom su prikazani mladi iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. "Ova godina je specifična po mnogočemu, najprije zbog situacije s koronavirusom, a zbog toga su ovi mladi ljudi najviše trpjeli. Njihov završetak obrazovanja bio je specifičan i s obzirom na to da je ovo druga godina kako provodimo projekt nismo htjeli i mi dodatno uskratiti maturante benefitima koje bi mogli dobiti kao štićenici Zaklade. Zbog toga smo i ove godine odlučili napraviti modnu reviju tijekom smo donirali odijela, košulje, kravate, haljine i cipele. S nama na reviji bili su mladi iz splitskog dječjeg doma Maestral koji su prošetati terasom hotela Park i time uveličali ovaj događaj!", istaknula je Renata Gubić, upraviteljica Zaklade.

Zaklade „Hrvatska za djecu“

zaklada "Hrvatska za djecu"

Mlade maturante podržali su i dizajnerica Anamarija Asanović, TV urednik Ivica Đuzel, vaterpolo reprezentativac i igrač splitskog Jadrana Anđelo Šetka. U divnoj večeri prepunoj emocija uživali su i Magda Vrvilo, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju, predstavnik Splitsko – dalmatinske županije Vinko Knezović te brojni drugi. Oni su iskazali podršku Grada Splita i Županije aktivnostima Zaklade.

promo Zaklada "Hrvatska za djecu"

promo Zaklada „Hrvatska za djecu“
Ivica Đuzel bio je voditelj večeri

Za maturantice haljine su kreirali: AA Design by Anamarija Asanović, Anovi design by Ivona Glavaš, modni studio Arileo, Bubabu design by Gorana Milaković, Ivana Cvrlje design, Ivica Skoko, Kookabee design by Melita Kukec, Lokomotiva by Lana Puljić, Zvono dizajn by Andrea Zvono, Varteks i Borovo, a koji su im osigurali haljine, odijela i cipele.

zaklada "Hrvatska za djecu"

Anamarija Asanović rado se odazvala humanitarnoj akciji. Zablistala je u crno-bijeloj kombinaciji. Bijelom asimetričnom topu i midi skunji. Obitelj joj je bila velika podrška 2018. kada je netom prije svog 29. rođendana u Splitu otvorila dvadesetak kvadrata šarmantno uređenog showrooma A_A sa svojim dizajnerskim komadima.

"Znamo da jedna haljina ne može puno promijeniti u životu, ali barem na jednu večer svi zajedno smo omogućili našim mladima da se osjećaju posebno, drugačije i najbitnije da nisu sami. Haljina za mladu Mirjanu zaista je napravljena od srca i nadamo se da će joj ta haljina biti jedan lijepi trenutak koji će pamtiti cijeli život. Rađena je po mjeri i zaista smo se potrudili poštovati njene želje. Zajedno smo uživali u probama i cijeloj realizaciji ovog projekta. U naše razgovore trudili smo se unijeti pozitivnu vibraciju ali i savjete kako se truditi u životu i izboriti za sebe!" – zaključio je Jurica Pirić iz modnog studia Arileo.

Čitajte i:

Na plažama više ništa nije isto: Kupaće gaćice Anamarije Asanović napravile pomutnju

Jelena Rozga odlično nosi haljinu s domaćim potpisom i sandale Gucci

Poznate Splićanke modno briljirale u chic ružičasto-crvenim outfitima

Linker
19. lipanj 2024 16:29