DARKO TOMAS/CROPIX
urnebes

Asim Ugljen žrtva je najokrutnije šale! ‘Sigurno je dečko, sada me nitko više neće zaustaviti da mu dam ovo ime‘

Poznati glumac uzbuđen je bio neko vrijeme što će dobiti treće dijete sa svojom suprugom Martom. Već je isplanirao i ime koje će dati djetetu, no...

Poznati glumac uzbuđen je bio neko vrijeme što će dobiti treće dijete sa svojom suprugom Martom. Već je isplanirao i ime koje će dati djetetu, no...

Zagrebački glumac Asim Ugljen na svom Facebook profilu otkrio je predivnu vijest - sa suprugom Martom Bolfan Ugljen, čeka treće dijete. U podužoj vrlo emotivnoj, ali i humorističnoj objavi, glumac je napisao da još uvijek ne znaju je li curica ili dečko, ali da je on uvjeren da je ovo drugo. Zbog toga će mu dati jedno moćno ime i "nitko ga u tome ne može zaustaviti".

U entuzijazmu i sreći napisao je dug tekst posvećen Marti, njihovoj ljubavi i potomstvu. Ubrzo je shvatio da je sve bila samo okrutna šala.

Čitajte i: Naš se glumac oporavio od teške bolesti i potpuno se posvetio svojoj strasti

"Uskoro će 15 godina kako je naše zajedničko koračanje kroz život počelo. Za ljude naših godina je to poprilična brojka. Bilo je boljih i gorih dana, no, nasreću, ovi prvi su bili uvelike češći. Kada smo počeli hodati, vrlo brzo smo shvatili da ćemo dulje vrijeme ostati zajedno i da bi možda mogli imati djecu, dok smo mladi i puni snage, pa kud puklo da puklo.

Budući da sam ja odrastao s trojicom braće, a Marta s bratom i sestrom, oboje smo rekli da bismo imali troje djece. No, djeca se ne rade po narudžbi, to jest rade, kad ste mladi, pa kao mačka, opalite i napravite. Tako da je Dino napravljen iz prve, a sa Leilicom je trajalo malo dulje. Sada više nismo niti ona niti ja u cvijetu mladosti i trebalo nam je mrvicu dulje negoli s Leilom. Ali, uspjeli smo", započeo je Asim u svojoj objavi te nastavio:

"Marta, volim te.

Hvala ti na svim dosadašnjim zajedničkim koracima. Hvala ti na svim svađama. Hvala ti na svim mirenjima. Hvala ti na tome što si uvijek bila prekrasna supruga i još bolja majka našoj djeci. Ne sumnjam da ćeš biti jednako dobra i ovom malom životu koji dolazi.

Čitajte i: I Asim Ugljen podijelio neugodno iskustvo sa seta: 'To su vam partnerice, a ne lutke na napuhavanje'

Ako su moji roditelji izdurali s četvoricom sinova, koji su monstrumi, izdurat ćemo i mi s troje. Naša djeca su (zasad) bolja negoli smo mi ikada bili.

Ljubavi, hvala ti.

Stiže mali Vatroslav Ugljen!

Serem, ne znamo spol, niti nas je briga, ali poprilično sam uvjeren da je dečko, i ovaj put ću mu dati ime Vatroslav, nitko me neće zaustaviti. Ili Ognjen? Ognjen Ugljen isto zvuči maestralno.

Pišite nam dolje, Vatroslav ili Ognjen? Ako je cura, bit će Vatroslava, tu nema razgovora. A sad idem otvoriti posebnu bocu rakije koju sam čuvao za ovaj dan. Stiže novi gusar/ica! Je*ote, da nemam uši, smijao bih se oko glave. Danas vas sve volim. Čak i one koje ne volim", uzbuđeno je napisao Asim.

Nakon što je počeo primati čestitke, ushićeni glumac ubrzo je dobio hladan tuš. Marta se samo šalila da je trudna. "Prvoaprilska je šala. Ali ne moja nad vama, nego martina nadamnom, Spalila me kao saveznici Dresden. Ja se budala išao hvaliti na Facebooku, nisam ni gledao koji je datum kada sam pisao tekst, a bogme mi niti nije palo napamet da će me tako skuriti", objasnio je Ugljen, koji sa suprugom Martom ima dvoje djece.

Linker
27. travanj 2024 09:16