To nije očekivala!

Atraktivna glumica pozirala uz morske zvijezde, a fanovi zapazili opasnost: ‘Upravo si ih ubila‘

Elizabeth Hurley na društvenim mrežama objavila je seriju fotografija, međutim najviše pažnje su ukrale životinje koje je izvadila iz mora, umjesto atraktivnog plavog bikinija.

Engleska glumica Elizabeth Hurley pohvalila se nevjerojatnom figurom u dvodijelnom plavom bikiniju dok je uživala u pauzi od snimanja svog novog filma. Neodoljiva brineta plijeni pažnju gdje god se pojavi te jednostavno voli pokazivati svoju zavidnu figuru na društvenim mrežama. Utegnuti trbuh, zavodljivi dekolte samo su neki od njenih aduta, a nisu izostali ni komentari obožavatelja na Instagramu na račun njenog izgleda. ''Snimanje na sunčanom otoku'', napisala je ukratko ispod serije fotografija te izazvala lavinu reakcija.

''Boginjo'', ''Savršena si'', ''Tvoje tijelo je tijelo dvadesetogodišnjakinje'', ''Ti jednostavno ne stariš'', ''Prekrasna si'', pisali su joj obožavatelji.

Samo nekoliko dana prije obožavatelji su je napali jer je objavila Instagram storyje gdje drži morske zvijezde u rukama. Mnogi su je prozivali da ih ne bi trebala vaditi iz vode jer bi mogle uginuti. Naime, prema Svjetskoj zaštiti životinja nikada ne smijete dirati ili vaditi morsku zvijezdu iz vode, jer bi to moglo dovesti do gušenja. Osim toga, krema za sunčanje ili ulje na ljudskoj koži također mogu naštetiti morskim stvorenjima jer se svaka morska zvijezda sastoji od mekog i tankog tkiva i može biti jako kontaminirana bakterijama koje se prenose ljudskim dodirom. Odmah nakon optužbi manekenka je objavila fotografije ispod kojih je napisala da je spasila dvije morske zvijezde.

image

Liz uživa u toplim krajevima.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stigli su badići za ljeto 2022.: Ovih pet neodoljivih trendova vladat će plažama

Ekološki osviješteni obožavatelji

''Pronašla sam ove veličanstvene morske zvijezde, žive, ali nasukane, na plaži. Vratila sam ih na dno mora'', pohvalila se na Instagramu. Međutim nezadovoljno pratitelji su joj i dalje pisali da je užasno pogriješila jer ih je vadila iz mora.

''Morske zvijezde su užasno osjetljive i najvjerojatnije neće preživjeti ako ih izvadiš iz mora i manipuliraš njima'', ''Upravo si ubila te zvijezde'', ''Oprezno, određene morske zvijezde umiru kada ih dodirneš'', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, gledatelji s malih ekrana najviše je pamte kao Vanessu Kensington u hit špijunskoj komediji Mikea Myersa, a glumila je i u filmu 'Vrag u Zaslijepljenom'. Njezina prva uloga u velikom proračunskom filmu bila je 1992. godine u 'Putniku 5'. Osim toga, surađuje s kozmetičkom tvrtkom Estée Lauder otkako joj je tvrtka ponudila prvi manekenski posao još dok je imala 29 godina. Od 1995. godine za istu tvrtku lansirala je i svoje proizvode, posebno parfeme kao što su Sensuous, Intuition i Pleasures.

Linker
25. travanj 2024 21:07