instagram gori

Barbara Kolar u provokativnom izdanju: Pogledajte kako je najavila polufinale hit showa!

Komentari na račun atraktivnog izdanja voditeljice Barbare Kolar nanizali su se ispod njezine nove fotografije na Instagramu. Ona zna kako najaviti polufinale hit HRT-ovog showa!

Polufinalna emisija showa "Zvijezde pjevaju" emitira se večeras na HRT-u, a tim povodom je voditeljica Barbara Kolar objavila fotografiju s kolegom Duškom Ćurlićem. Prizor iz studija pokazuje da se uigrani voditeljski tandem i modno uskladio do kraja.

Dok je Ćurlić elegantan u odijelu, Barbara je zablistala u ženstvenoj crnoj haljini, naglašenog dekoltea. Duga haljina pristaje joj kao salivena, a uz nju je uskladila i zanimljiv nakit te nešto drugačiju frizuru od onih koje inače nosi. Kovrče su joj sjajno ‘sjele‘, no i sama je voditeljica svjesna što je na fotografiji ‘ukralo show‘.

Nestašna haljina za medijski prostor

"Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno ‘nestašna‘ haljina izboriti za medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s ‘ponirućeg‘ dekoltea obratite pažnju na prelijepi nakit Irineje Ćubele", napisala je uz objavu kojom najavljuje polufinale popularnog showa.

Iako je među komentarima bio znatan broj onih koji su pohvalili novu liniju voditeljice, bilo je i onih koji su kritizirali dubinu dekoltea kao i mali konfekcijski broj koji Barbara nosi otkako je stesala liniju.

Kakvo god izdanje nosila, voditeljica se već dugi niz godina ističe svojim britkim, brzim i duhovitim komentarima zbog kojih je jedna od najcjenjenijih u svom poslu.

Čitajte i:

Barbara Kolar: ‘Svijet je prepun žena s prekrasnim tijelima, radije ih pogledam nego da im zavidim‘

Barbara Kolar otkrila tajnu savršene figure: ‘Moj se život ne vrti oko toga što i koliko jedem‘

Linker
06. travanj 2024 21:30