Svima preporiča brak!

Bill Gates iskreno o braku i razvodu s Melindom: ‘Sve bih opet ponovio, ne bih izabrao neku drugu‘

Nakon što su u svibnju prošle godine šokirali svijet informacijom da se razvode nakon 27 godina braka, osnivač Microsofta konačno se osvrnuo na život koji je vodio s bivšom suprugom.

Osnivač Microsofta, Bill Gates, godinu dana nakon razvoda otvoreno je progovorio o svom odnosu sa sada bivšom suprugom Melindom i okolnostima koje su ih natjerale na konačan rastanak.

"Kada djeca odu iz kuće, svaki brak prolazi određenu tranziciju, a moja se tranzicija nažalost pokazala kao razvod. Ipak, s moje je točke gledišta to bio sjajan brak, ne bih ga mijenjao niti se oženio za nekog drugog da vratim vrijeme", kazao je Gates za londonski Sunday Times.

"Da, ponovno bih oženio Melindu. Što se tiče budućnosti, nemam nikakve planove, ali svima bih toplo preporučio da se odluče za brak", dodao je.

image

Vijest o razvodu objavili su u svibnju 2021. godine.

PBG/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Prije nego što su se vjenčali na Havajima u siječnju 1994. godine, Bill i Melinda bili su u vezi sedam godina, a u braku su dobili troje djece. Vijest o razvodu objavili su u svibnju 2021. godine, a tada se doznalo i kako par ranije nije potpisao predbračni ugovor. Procjenjuje se kako "neto vrijednost" Billa Gatesa doseže čak 124 milijarde dolara, no par se sporazumno razveo kada je riječ o financijama.

Čitajte i: Ispovijest milijarderke o razvodu od Billa Gatesa: ‘Bila sam bolesna od laži‘

image

Melinda je priznala kako je u njihovom braku u jednom trenutku ponestalo povjerenja.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U svom intervjuu Bill je priznao da oboje rade na izlječenju.

“Tugujem na isti način kao i ona. Pa ipak smo odrasli zajedno”, istaknuo je, a o razlozima koji su doveli do razvoda, Melinda je govorila nekoliko mjeseci ranije:

"Nije se radilo o nekom konkretnom događaju, niti se to dogodilo preko noći. Riječ je bila o mom općem osjećaju da okolnosti u kojima smo se zatekli nisu dobre za moje zdravlje, da među nama više ne postoji bazično povjerenje koje je temelj svakog zdravog odnosa."

Linker
20. travanj 2024 05:02